V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

29.04.2010. - Otvoren maloprodajni objekat “Delta Maxi”
Danas je kompanija “Delta Maxi” u Kozarskoj Dubici otvorila maloprodajni objekat na 800 kvadratnih metara poslovnog prostora koji se nalazi u centru grada.
Presjecanjem svečane vrpce modernoopremljen prodajni objekat su otvorili Nino Jauz načelnik opštine i Milan Borota direktor kompanije “Delta Maxi” za BiH.
Prema riječima Milana Borote u objekat u Kozarskoj Dubici je uloženo 100 000 Eura, a objekat je bogato opremljen sa kompletnom ponudom, odnosno mesarom, voćem, povrćem, gotovim jelima, pekarom.
”Nadam se da će potrošači Kozarske Dubice brzo prihvatati našu ponudu i da će obavljati svojevremeno kupovinu kod nas. Asortiman je prilagođen svakodnevnim potrebama potrošača i domaćinstva. Novi market u svom sastavu ima market pijacu, pekaru, a njegovu ponudu čini čak 10 000 proizvoda najpoznatijih domaćih i stranih proizvođača. Na tržištu BiH kompanija “Delta Maxi” je prisutna od avgusta 2007. godine i možemo se pohvaliti izuzetnim uspjesima”, rekao je Borota i dodao da je u Kozarskoj Dubici od danas zaposleno u stalnom random odnosu 36 radnika.
Nino Jauz načelnik opštine je ovom prilikom istakao da je otvaranje ovakvog objekta u Kozarskoj Dubici od značaja, obzirom da zapošljava 36 radnika.
“Kao načelnika opštine me izuzetno raduje da je jedna ovako poznata firma došla u naš grad. Obzirom da je “Delta Maxi” poznato ime u ovoj branši možemo garantovati i jednu sigurnost u kupnji. Uspostavljena je dobra kooordinacija između lokalne vlasti i ovog preduzeća”, rekao je Jauz. On je napomenuo da lokalna vlast nastoji svim firmama i potencijalnim ulagačima da izađemo u susret i omogući poslovanje. “Danas nije lako investirati i malo je investicija jer su one zbog krize svedene na minimum. Zbog toga svakog ulagača trebamo da tretiramo na pravi način kako bi on imao jednu sigurnost svoga ulaganja. Nadam se da otvaranjem ovog prodajnog objekta u Kozarskoj Dubici nije završeno ulaganje kompanije “Delta Maxi” na ovom prostoru, te da će ih biti još, a opština Kozarska Dubica je spremna da ponudi dobre uslove za to”, rekao je Jauz.
“Delta Maxi” je ovom prilikom donirala Dječijem vrtiću “Pčelica” u ovoj opštini klima uređaj i računar. Osim toga za svoje kupce kompanija je pripremila i specijalne nagrade pored sniženja na pojedine proizvode i do 50 odsto.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi