V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

06.07.2010. - Položen asfalt u selu Veliko Dvorište
U selu Veliko Dvorište kod Kozarske Dubice položen je asfalt na dva kilometra dugoj dionici, a vrijednost ovih radova iznose 180 000 KM.
Prema riječima Miloša Ćibića, načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove asfaltiranje puteva na području opštine Kozarska Dubica odvija se planiranom dinamikom. On je podsjetio da je tokom protekle godine asfaltirano 20 kilometara seoskih i gradskih puteva i dodao da je toliko planirano i u 2010. godin. “Naši planovi su da istom dinamikom radimo na modernizaciji puteva i u tekućoj godini ukoliko posluže vremenske prilike i ukoliko se realizuju sredstva najavljena od strane ministarstava”, rekao je Ćibić. Prema njegovim riječima u 2010. godini obavljeno je više rekonstrukcija i polaganja asfalta i to na gradskom području s ciljem boljeg regulisanja saobraćaja i radi smanjenja gužvi, kao i na seoskom području. ”Tokom 2010. godine je postavljen asfalt u selu Brekinja do crkve u dužini od 1500 metara, te postavljen asfalt na platou ispred crkve, osim toga na području grada izgrađen je kružni tok u Vidovdanskoj ulici na koji će sutra biti položen asfalt. Takođe, je napravljena zaobilaznica u centru grada pored Graničnog prelaza sa proširenim parking mjestima i završeni radovi u Vidovdanskoj ulici gdje je napravljeno proširenje sa rednim parking mjestima”, rekao Ćibić. On je podsjetio da su, takođe, oko Kadrovske zgrade uređeni prilazni putevi, odnosno rekonstruisana asfaltna površina, te da će se nastaviti uređenje prilaza drugim zgradama u gradu kod kojih ovaj problem nije riješen.
Ćibić je istakao da se trenutno vrše pripreme za polaganje asfalta u selu Malo Dvorište prema Bućmama u dužini od 1600 metara i za polaganje asfalta u selu Slabinja, zaseok Strajići u dužini od 1800 metara.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi