V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.08.2010. - Podrška projektima koji su namjenjeni poboljšanju položaja omladine i udruženja građana i fondacija
Načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz donio je odluke o raspodjeli sredstava na osnovu projekata namjenjenih poboljšanju položaja omladine u ovoj opštini i projekata udruženja građana i fondacija.
“Ovim Odlukama utvrđuje se način raspodjele sredstava predviđenih Budžetom Opštine za finansiranje projekata namjenjenih poboljšanju položaja omladine u opštini Kozarska Dubica u 2010. godini i to u ukupnom iznosu od 10 hiljada i 50 konvertibilnih maraka. Osim toga utvrđen je i način raspodjele sredstava za finansiranje projekata udruženja građana i fondacija koji su od posebnog interesa za opštinu Kozarska Dubica u ukupnom iznosu od 22 hiljade konvertibilnih maraka“, rekao je Dragan Mataruga načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti.
Prema njegovim riječima iz budžeta će se finansirati šest projekata sa kojima su aplicirala udruženja građana i fondacije, odnosno četiri projekta koja se odnose na poboljšanje položaja omladine. “Podršku su dobili projekat Opštinske organizacije crvenog krsta, potom projekat Udruženja građana „Putevi mira“, Udruženja građana „Pokret za Kozarsku Dubicu“, te projekti Odreda izviđača „Moštanica“, Opštinske Boračke organizacije i projekat Udruženja roditelja sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno““, pojasnio je Mataruga.
Prema njegovim riječima kada je riječ o raspodjeli sredstava na osnovu projekata namjenjenih poboljšanju položaja omladine u opštini Kozarska Dubica u 2010. godini podršku su dobili projekti kojim su aplicirali Klub borilačkih sportova „Obilić“, Odred izviđača „Moštanica“, Srpsko, prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“ i Streljački klub „Milan Pilipović“
On je podsjetio da će ugovor biti zaključen sa podnosiocima projekata kojim će se urediti međusobna prava i obaveze, a o sprovođenju ove Odluke staraće se Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti, Komisija za rad sa mladima Opštine Kozarska Dubica i Komisija za praćenje realizacije projekata udruženja građana i fondacija.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi