V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

19.08.2010. - Puštena u rad rekonstruisana dionica niskonaponske mreže na regionalnom putu Dubica - Moštanica
Rekonstruisana dionica niskonaponske mreže sa postavljenom uličnom rasvjetom u dužini od 2 700 metara na regionalnom putu Kozarska Dubica - Moštanica puštena je u rad.
Ukupna vrijednost ove investicije, koja je finansirana od strane `Elektrokrajine” Banjaluka iznosi oko 100.000 KM, a sinoć su je svečano otvorili Nino Jauz načelnik opštine Kozarska Dubica i Željko Kovačević direktor “Elektrokrajine”.
"Ovo je još jedan pokazatalj da je Kozarska Dubica trenutno veliko gradilište. U partnerskom odnosu sa preduzećem `Elektrokrajina` ulažemo dosta napora na obnovi niskonaponske mreže i na svemu onom što treba da olakša život naših građana kako u gradu, tako i na seoskim područjima", rekao je načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz.
On je naglasio da manastir Moštanica kod Kozarske Dubice, koji je biser među manastirima Srpske pravoslavne crkve, zaslužuje osvijetljen prilaz kako bi mnogobrojni posjetioci mogli da bezbjednije dođu i borave u manastiru.
Jauz je najavio da će do kraja godine rekonstrukcija niskonaponske mreže biti izvršena u svim mjesnim zajednicama na području opštine Kozarska Dubica, koje imaju probleme sa napajanjem elektičnom energijom.
Direktor "Elektrokrajine" Željko Kovačević izjavio je da je Kozarska Dubica svijetao primjer saradnje lokalne zajednice i javnog preduzeća, te najavio okončanje velikog investiocionog ciklusa u niskonaponsku mrežu te opštine do kraja godine.
"Kozarska Dubica je veoma lijep grad, a kada bude u potpunosti osvijetljen biće to veliki uspjeh ove opštine i `Elektrokrajine`", zaključio je Kovačević.
Istovremeno sa radovima na rekonstrukciji niskonaponske mreže, na regionalnom putnom pravcu Kozarska Dubica - manastir Moštanica izvršena je temeljna rekonstrukcija kolovoza, vrijedna oko 400.000 KM.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi