V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

20.09.2010. - Premijerligašice dobile nove dresove
Nino Jauz načelnik opštine Kozarsak Dubica juče je Ženskom rukometnom klubu “Knežopoljka” uručio kompletnu garnituru novih dresova za predstojeću sezonu koji su donacija privrednika Slobodana Lukića iz ove opštine.
“ŽRK “Knežopoljka” se u ovoj sezoni takmiči u Premijer ligi BiH i moram da kažem da smo jako ponosni na njihov uspjeh. Želja nam je da buduća takmičenja dočekaju spremni i da održe ovaj plasman. Uručivanje ovih dresova govori o tome da želimo pokazati pažnju prema djevojkama koje igraju i da nastojimo da njihovo sportsko znanje i umjeće bude podržano”, rekao je Jauz nakon uručivanja dresova i dodao da pozdravlja donaciju rukometnom klubu i vjeruje da će se i u buduće nastaviti dobra saradnja kluba sa privrednicima i ljudima koji mogu da podrže i rukometni klub i uopšte sport u Dubici.
Slobodan Lukić privrednik koji je donirao dresove je istakao da je ovom donacijom htio da pomogne rukometašicama da spremne dočekaju takmičenja u Premijer ligi BiH.
“Obzirom da sam i sam bio dugogodišnji sportski radnik i da volim rukomet htio sam ovom donacijom da pomognem klubu i da im zaželim dobar početak u Premijer ligi BiH”, istakao je Lukić.
Milja Trkulja trener ŽRK “Knežopoljka” je ovom prilikom zahvalila na donaciji i podsjetila da ženski rukometni klub “Knežopoljka” do sada ima dobre rezultate, a da to potvrđuje i činjenica da se sada takmiče u najvišem rangu takmičenja u BiH. “Zadovoljni smo ovim plasmanom i moram da naglasim da smo jedna od najmlađih ekipa u Premijer ligi BiH i cilj nam je da tu i ostanemo”, rekla je Trkulja. Ona je istakla da bi više ovakvih donacija od strane privrednika znatno olakšalo rad kluba.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi