V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

28.04.2011. - Održana 45. tradicionalna “Trka oslobođenja”
Na 45. tradicionalnoj “Trci oslobođenja” koja je u Kozarskoj Dubici upriličena povodom Dana opštine takmičilo se 13 kategorija.
U konkurenciji najmlađih takmičili su se mališani Dječijeg vrtića “Pčelica”, a prvo mjesto osvojio je Filip Madžaš.
U ženskoj konkurenciji učenika prvih i drugih razreda zlatnu medalju osvojila je Milica Kotur učenica Osnovne škole “Sveti Sava”, a u muškoj konkurenciji zlato je osvojio Danilo Lovrić iz iste škole.
U kategoriji učenika trećih, četvrtih i petih razreda najbolji su bili učenica OŠ “Majka Knežopoljka” Dejana Petković i učenik OŠ “Sveti Sava” Milan Janjuz.
Prva mjesta u kategorijama šestih i sedmih razreda osvojili su učenica Osnovne škole “Sveti Sava” Ana Đenadija i učenik Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” Indir Gorinjac.
Učenica Osnovne škole “Majka Knežopoljka” Bojana Balaban i učenik Osnovne škole “Sveti Sava” Šolaja Andrej osvojili su zlato u konkurenciji osmih i devetih razreda.
Učenici Mješovite srednje škole “Nikola Tesla” Svjetlana Vatreš i Dejan Pekić osvojili su prva mjesta u ovoj konkurenciji, dok je u utrci seniora u ženskoj konkurenciji treća bila Jelena Mimić iz Pančeva, druga Biljana Cijanović iz Doboja, a prva Ana Subotić, iz kluba Javor iz Ivanjice u Srbiji koja je po treći put potvrdila pobjedu.
Treći među seniorima u muškoj konkurenciji bio je Darko Živanović iz Atletskog kluba “Radnički” iz Kragujevca, drugo mjesto je osvojio Velimir Bojović iz kluba “Kosovo polje” iz Srbije, dok je prvo mjesto pripalo Mirko Petrović iz Atletskog kluba “Mladost” iz Užice.
Najboljim učesnicima dječijeg vrtića i osnovnih škola medalje i diplome uručio je Dragan Mataruga načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti, a srednjoškolcima pehare Nino Jauz načelnika opštine. Načelnik Jauz je, takođe, uručio pehare i novčane nagrade za seniore i seniorke. Zahvalnica za doprinos u očuvanju tradicije uličnih trka u Kozarskoj Dubici dodijeljena je Svetozaru Trivanoviću

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi