V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

28.04.2012. - Upriličena Svečana sjednica povodom Dana opštine
Sinoć je povodom 27. aprila Dana opštine u Domu kulture održana svečana sjednica Skupštine opštine kojoj su pored odbornika, prisustvovali predstavnici političkog, privrednog, duhovnog i kulturnog života opštine, kao i brojni drugi Dubičani.
Sjednici su prisustvovali i predstavnici bratskih opština Bela Palanka, Etropole iz Bugarske i Penteli iz Grčke, načelnik opštine Kostajnica Marko Čolić, delegacija SUBNOR-a i nosioci Partizanske spomenice ,te predstavnici Boračke organizacije Republike Srpske i ratnih vojnih invalida.
Nakon intoniranja himne Republike Srpske, predsjednik Skupštine opštine Stojan Banjac je pozdravio prisutne i saopštio da su na adresu opštine i načelnika stigli brojni telegrami sa čestitkama povodom Dana opštine.
Načelnik opštine Nino Jauz je čestitao građanima Kozarske Dubice Dan opštine i podsjetio na žrtve koje je narod ovog kraja pretrpio zbog antifašističkog opredjeljenja u Drugom svjetskom ratu.
“Prošlost ne smijemo zaboraviti, ne da bi od nečega strahovali nego da budemo sigurnu kakvu budućnost želimo, a želimo da nam bude dobro, da radimo i živimo u prosperitetnoj sredini”, rekao je Jauz i naglasio da se u ostvarivanju toga cilja prethodnih godina uradilo mnogo.
Najznačajnije opštinsko priznanje „Povelju počasnog građanina Kozarske Dubice“ sinoć je dobio vlasnik kompanije „Cepter“ Milan Janković, poznatiji kao Filip Cepter. Povelju mu je uručio načelnik opštine Nino Jauz.
Zahvaljujući se na časti koja mu je ukazana, Filip Cepter je rekao da ga ovo priznanje jako raduje, kao i da ga na neki način obavezuje da uradi više za svoj rodni grad.
Svoj doprinos obilježavanju Dana opštine prigodnim programom sinoć su dali glumac Tihomir Stanić, Dramski studio „Artist“ i hor Pjevačkog društva „Višnjić“ čijim se nastupom i završila Svečana sjednica Skupštine opštine upriličena povodom obilježavanja 27.aprila Dana opštine Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi