V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

20.07.2012. - Sastanak sa predstavnicima UNDP-a
Predstavnici UNDP-a juče su posjetili Kozarsku Dubicu koja je ušla u uži krug izbora opština koje treba da učestvuju u realizaciji Projekta jačanja lokalne demokratije III – LOD III. Prilikom razgovora koji je obavljen sa predstavnicima Lokalne agencije za razvoj i lokalne samouprave iznesene su pozitivne ocjene, te je najavljeno da se konačni rezultati o odabiru partnerskih opština očekuju početkom devetog mjeseca tekuće godine.
”Kozarska Dubica je jedna od opština koje su aplicirale za učešće u LOD III projektu, cijeneci da će upravo tako pomoći u izgradnji još boljih odnosa sa nevladinim sektorom koji djeluje na teritoriji opštine i da će obezbjediti neophodne alate, odnosno kompletnu metodologiju za formalizaciju tih odnosa”, rečeno je na jučerašnjem sastanku i dodato da će se u trećoj fazi ovog projekta birati 10 jedinica lokalne samouprave koje će uzeti učešće.
Projekat jačanja lokalne demokratije sprovodi UNDP, a finansira Evropska unija u iznosu 1,5 miliona evra, a njegov opšti cilj je da doprinese demokratskoj stabilizaciji, pomirenju i daljem razvoju Bosne i Hercegovine putem pružanja podrške odabranim jedinicama lokalne samouprave u uspostavljanju unaprijeđenih odnosa između lokalnih organa i civilnog društva, te uspostavljanju finansijskih mehanizama za unaprijeđeno pružanje usluga.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi