V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

21.08.2012. - Počela sanacija ambulante u Knežici
U naseljenom mjestu Knežica na području opštine Kozarska Dubica započeli su radovi na adaptaciji krovne konstrukcije objekta mjesne ambulante.
Načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz potvrdio je da će u prvoj fazi radova biti sanirana krovna konstrukcija, a zatim i unutrašnje prostorije objekta.
On je precizirao da će za cjelokupnu sanaciju ambulante u Knežici biti utrošeno 140.000 KM, te da će nakon knežičke biti adaptirano i ostalih pet ambulanti na području opštine Kozarska Dubica.
„Ulaganjem u ove objekte ćemo zdravstvenu zaštitu dići na viši nivo, odnosno dajemo Dubičanima mogućnost da zdravstvenu zaštitu ostvare na adekvatan način. Ovim radovima je prethodila rekonstrukcija centralnog objekta Doma zdravlja, te laboratorije, a sve to kao rezultat saradnje i ulaganja resornog ministarstva Vlade RS i lokalne zajednice“, rekao je Jauz i podsjetio da je u protekle 4 godine Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite u Kozarsku Dubicu uložilo više od milion KM.
On je naglasio da su potrebna finansijska sredstva za poslove na adaptaciji krovne konstrukcije objekta mjesne ambulante, takođe, zajednički obezbjedili Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Fond zdravstvenog osiguranja i opština Kozarska Dubica.
Prema njegovim riječima u Mjesnoj zajednici Knežica u novom naselju Jošik su u toku pripremni radovi za asfaltiranje Ulica Nikole Tesle i Đure Jakšića u ukupnoj dužini od 650 metara, te najavio skoru modernizaciju puta u Čitluku i saobraćajnica u Jutrogošti.
Jauz je najavio da će se u narednom periodu raditi i na rješavanju problema vodosnabdijevanja knežičkog područja kroz projekat vodocrpilišta Komlenac.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi