V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.10.2012. - Prijem za mališane Dječijeg vrtića „Pčelica“
Nino Jauz načelnik opštine Kozarska Dubica povodom Dječije nedjelje ugostio je danas u svom kabinetu mališane Dječijeg vrtića „Pčelica“.
Ovom prilikom 14 članova Starije grupe ovog vrtića, zajedno sa svojim vaspitačima, uručili su načelniku poklon, maketu Dječijeg vrtića.
“Ove nedjelje treba svi da obratimo pažnju na prava najmlađe populacije, kao i na to da o djeci treba brinuti stalno, jer su ona budućnost. Potrebno je da se u ovu vrstu brige uključe svi, počevši od institucija, pojedinaca i medija, jer smo mi odrasli dužni djeci obezbijediti njihova prava”, rekao je Nino Jauz načelnik opštine i podsjetio da je opština Kozarska Dubica u nabavku novog namještaja za Dječiji vrtić “Pčelica” ove godine uložila 15 hiljada maraka, te da je protekle godine predsjednik Republike Srpske ovoj ustanovi donirao 30 hiljada maraka za unutrašnje uređenje objekta.
Direktor ovog vrtića Gordana Radović je istakla da djeca putem igre i pjesme treba zdravo da odrastaju, a da su vaspitači tu da im, uz svakodnevni kvalitetan pristup odgoju i edukaciji, to omoguće.
U okviru Dječije nedjelje mališani ove usatnove su zahvaljujući svojim vaspitačima organizovali posjetu svom bivšem drugru iz vrtića Miroslavu Stojniću i njegovom bratu koji je dijete sa posebnim potrebam.
“Na inicijativu vaspitača, a uz pomoć roditelja i djece iz cijelog vrtića sakupljena je pomoć u vidu igračaka, školskog pribora, slatkiša i garderobe koja je obradovala dječake i njihove roditelje”, rekli su vaspotači iz ove ustanove i dodali da su roditelji neizmjerno zahvalni za ovakvom vidu pažnje koja bi trebalo da posluži kao primjer svim ljudima i institucijama. Osim toga šetnja gradom, crtanje i druženje bile su takođe aktivnosti kojom su ovi mališani obilježili Dječiju nedjelju.


Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi