V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

19.11.2012. - Potpisan koalicioni sporazum o postizbornoj saradnji
Koalicioni sporazum o postizbornoj saradn danas su u Kozarskoj Dubici potpisali predsjednici Srpske demokratske stranke, Partije demokratskog progresa i Demokratskog narodnog saveza, Darko Banjac, Perica Bundalo i Nenad Ličanin.
Potpisivanju sporazuma prisustvovao je načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, koji je ovom prilikom čestitao predsjednicima stranaka na potpisivanju sporazuma o raspodjeli funkcija, te izrazio uvjerenje da će na odgovorne pozicije doći kvalitetni ljudi.
“Ovim je potvrđen koalicioni sporazum koji je potpisan prije izbora o viziji i razvoju opštine Kozarska Dubica i sada idemo u formiranje opštinske vlasti”, rekao je Darko Banjac, predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke
“Ovim je potvrđen koalicioni sporazum koji je potpisan prije izbora o viziji i razvoju opštine Kozarska Dubica i sada idemo u formiranje opštinske vlasti”, rekao je Darko Banjac, predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke.
Perica Bundalo predsjednik Opštinskog odbora Partije demokratskog progresa je ovom prilikom rekao da je potpisani sporazum samo prvi korak na realizaciji dogovora postignutog prije pola godine, odnosno prije početak posla koji će uslijediti. “Pred nam je formiranje skupštinske vlasti i realizacija naših političkih programa, zajedničkih i pojedinačnih”, rekao je Bundalo.
Prema riječima Nenad Ličanin predsjednik Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza u koalicinom sporazumu su zastupljeni svi segmenti sadržani u platformama sve tri stranke, a potpisnici će nastojati provoditi sve zadatke iz tih dokumenata.
Potpisivanjem ovog sporazuma izvjesno je da će skupštinsku većinu sa ukupno 15 od 27 odbornika imati Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Demokratski narodoni savez.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi