V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

03.04.2013. - Rukovodstvo opštine ugostilo Filipa Ceptera
Rukovodstvo opštine Kozarska Dubica ugostilo je danas vlasnika kompanije “Cepter” Dubičanina Milana Jankovića poznatijeg kao Filipa Ceptera, prilikom čega su dogovorene određene smjernice u pogledu promocije opštine i otvaranja novih radnih mjesta.
“Povod za sastanak bio je sam dolazak Milana Jankovića u naš grad. Razmijenili smo mišljenja i ideje, a i zajednički stav da ovaj grad ima perspektivu, te da zajedno možemo uraditi mnogo. Na rukovodstvu opštine je da iznese ideje i programe, a od gospodina Jankovića, na određen način, očekujemo da bude promoter opštine, uz zahvalnost za sve što je već uradio za ovu opštinu”, rekao je Mile Zlojutro načelnik opštine nakon sastanka.
Janković je rekao da će kompanija "Cepter", koja je u proteklom periodu ulagala u privredu i kulturu u ovoj opštini i šire, pokušati da i dalje pomaže koliko je to moguće.
”Ovom prilikom smo razmijenili niz informacija i došli do zaključka šta bi trebalo i šta može da se uradi da se naprave rezultati u smislu privlačenja investitora”, rekao je Janković. On je naglasio da je prioritetna tema prilikom ovog sastanka bila zapošljavanje u ovoj opštini. “Želimo da se što više ljudi zaposli, a za to je neophodno stvoriti određene pretpostavke koje će ova vlast sigurno pokušati da realizuje. Dogovorili smo da se napravi par novih dobrih projekata”, rekao je Janković i dodao da su infrastruktura i zgrade ove kompanije na raspolaganju i u tom pogledu nisu potrebna dodatna ulaganja, te da je neophodno privlačenje investitora. “Mi pokušavamo da se snađemo, kada je riječ o preduzeću i proizvodnji koju kompanija ima u Kozarskoj Dubici, ali je situacija generalno teška i tržište je sve manje za određene proizvode”, rekao je Janković i dodao da je, takođe, tema današnjeg razgovora bila promocija turizma ove opštine.
Govoreći o sufinansiranju i koprodukciji filma “Falsifikator” Janković je rekao da je ta vrsta učešća, takođe, bila u interesu Kozarske Dubice, obzirom da je producentrska kuća “Balka film” iz Kozarske Dubice, kao i on sam, te da je u ovoj opštini i sniman dio filma. “Koliko sam čitao i čuo kritike, film je jako dobro prihvaćen i to me raduje”, rekao je Janković.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi