V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

30.05.2013. - Na manifestaciji “Gastro dan 2013” predstavljeni proizvodi 10 izlagača
Sinoć je na trgu ispred zgrade opštine održana četvrti put za redom upriličena turističko-privredna manifestacija "Gastro dan 2013", na kojoj se sa prehrambenim proizvodima predstavilo 10 izlagača sa područja te opštine.
Manifestaciju je svečano otvorio načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, a Dubičanima koji su prisustvovali u velikom broju predstavljeni su pekarski proizvodi, restorani, samostalni proivođači i udruženja.
"Nastojaćemo da ovu manifestaciju dalje unapređujemo i proširimo je bar na regionalni nivo", rekao je Zlojutro i dodao da održavanjem "Gastro dana" zvanično započinje i program ovogodišnjeg "Dubičkog kulturnog ljeta".
Predstavnik Turističke organizacije Republike Srpske Tihomir Ljubojević izjavio je da je dubički "Gastro dan" manifestacija koja je već ostvarila tradicionalni karakter, te je izrazio očekivanje da će se iz godine u godinu prijavljivati sve veći broj izlagača jer je gastrološka ponuda ovog područja veoma bogata i interesantna turistima.
"Cilj nam je da ova manifestacija zaživi i u drugim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj, jer imamo šta da ponudimo turistima, koji su danas veoma zahtjevni", izjavio je Ljubojević.
Manifestaciju "Gastro dan" organizovala je Turistička organizacija opštine Kozarska Dubica pod pokroviteljstvom opštine.
Tokom manifestacije prigodnim programom su se predstavili kulturno-umjetnička društava "Una", "Mladost", "Knešpolje" i "Preporod", a nastupio je i lokalni tamburaški orkestar.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi