V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.06.2013. - Predstavnici Privredne komore RS razgovarali sa rukovodstvom opštine i preduzetnicima
Predstavnici Područne privredne komore Banjaluka danas su u Kozarskoj Dubici razgovarali sa opštinskim rukovodstvom i preduzetnicima sa područja ove opštine.
Goran Račić predsjednik Područne privredne komore Banja Luka je podsjetio da je ovaj sastanak jedna od njihovih redovnih aktivnosti i održavanje prakse saradnje sa lokalnim zajednicama.
“Sa nosiocima vlasti razgovarali smo o kreiranju povoljnijeg privrednog ambijenta i o privrednoj situaciji, a nakon toga smo saslušali privrednike i čuli probleme sa kojima se oni susreću kako bismo u narednom periodu pomogli u rješavanju istih“, rekao je Račić i naglasio da ono što radi lokalna vlast u Kozarskoj Dubici je jedan dobar pokazatelj kako bi se trebale i druge opštine odnositi prema privredi i rješavanju problema nezaposlenosti.
Mile Zlojutro načelnik opštine je precizirao da su ovom prilikom razgovarali o lokalnom i ekonomskom razvoju, te o mogućnostima pomoći Privredne komore u nastojanjima lokalne vlasti da privuče nove investicije na područje opštine.
„Dubička privreda, gledajući na okruženje, je bolja od drugih, kako statistički tako i stvarno. Nastojaćemo to održavati i razvijati. Pomoć Privredne komore neće izostati, prije svega u kontaktima sa privrednim komorama u Hrvatskoj i Srbiji. Dogovorili smo neke mogućnosti posjete opštinama u kojima se primjenjuju dobre politike poslovanja van BiH i očekujem dobru saradnju u budićnosti“, rekao je Zlojutro.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi