V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

23.06.2013. - Peto Međunarodno off road takmičenje okupilo 28 posada
U Kozarskoj Dubicu ovog vikenda je održano peto Međunarodno okupljanje i takmičenje ljubitelje off road vožnje i 4x4 vozila koje se boduje za Šampionat RS i BiH.
Ova dvodnevna sportska manifestacija je okupila 28 posada iz Hrvatske, Slovenije i BiH, koje su sa svojim terencima na stazi dugoj 25 kilometara, podijeljenoj u dvije etape, kroz Kozaru iskušavali mogućnosti savladavanja staze.
Prema riječima Bojana Miljatovića predsjednika Off road kluba “Kozara” iz Kozarske Dubice koji je organizator okupljanja, osim mogućnosti testiranja terenskih vozila, druženja i uživanja u prirodi ova manifestacija ima za cilj promociju prirodnih ljepota i turističkih potencijala opštine.
“Okupljanje je počelo u subotu kada smo imali defile gradom i brzinsku trku, odnosno off road vožnju u rejonu kod mnanastira Moštanica. U nedjelju je održano takmičenje na poligonu kada smo proglasili pobjednike u tri kategorije”, rekao je Miljatović i dodao da je opština Kozarska Dubica finansijski podržala ovu manifestaciju.
„Za šampionat BiH u poređenju klubova „Zvornik 4x4“ osvojio je najveći broj bodova, drugoplasirani je „Pliva 4x4“ iz Šipova, a treće mjesto osvojio je AMK „Vitez“. U hard klasi, kada je u pitanju poredak vozača za Šampionat BiH, najbolji je bio Goran Jakšić iz Šipova, drugo mjesto pripalo je Branku Manojloviću iz Zvornika, a treće Ramizu Hodžiću iz Sarajeva. U soft klasi Radin Sarić iz Zvornika je bio najbolji, drugoplasirani Danijel Kozina iz Viteza i trećeplasirani Gradimir Bubnjević iz Šipova“, rekao je Miljatović.
“Opština Kozarska Dubica je podržala ovo okupljanje u skladu sa mnogućnostima. Voljeli bismo da su sredstva mogla biti veća, ali nažalost, situacija nije dozvoljavala. Ovdje se, zaista, radi o jednoj kvalitetnoj i ozbiljnoj organizaciji i ovo je dobra prilika za promociju Kozarske Dubice. Učesnici su uglavnom ljudi koji raspolažu određenim kapitalom i mi bismo, možda, mogli da imamo i drugačiji vid saradnje“, rekao je Mile Zlojutro načelnik opštine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi