V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

26.08.2013. - „Dubičko ljeto -2013“ završeno tradicionalnim „Preobraženskim kupom”
Tradicionalnim “Preobraženjskim kupom” u lovu ribe udicom na plovak proteklog vikenda je završena manifestacija “Dubičko ljeto”.
Manifestacija je počela u junu mjesecu i u okviru iste u organizaciji opštine Kozarska Dubica i JP "Centra za informisanje i kulturu" upriličene su 22. sportske i kulturne manifestacije
„“Sportsko ribolovno društvo “Klen” je pod pokroviteljstvom Opštine Kozarska Dubica organizovalo 12. po redu “Preobraženjski kup” u lovu ribe udicom na plovak. Ovim sportskim događajem koji je okupio 10 takmičarskih ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH i Republike Hrvatske zvanično je i završena manifestacija „Dubičko ljeto””, saopšteno je u Administrativnoj službi opštine.
“Pobjednik takmičenja je SRD „Klen“ iz Kozarske Dubice i klub je ove godine osvojio prelazni pehar, drugo mjesto osvojilo je Ribolovno društvo „Bijelka“ iz Sunje, dok je treće mjesto pripalo SRD „Jelah“ iz Tešnja. Ovogodišnji pobjednik staze je Zdravko Vrbanek iz RD „Bijelka“, drugoplasirani Bojan Mišljenović iz SRD „Klen“ i trećeplasirani je Dinko Herko iz RD „Mladica“ iz Hrvatske Dubice”, rekao je Stojan Kostić predsjednik Sportsko ribolovnog društvo ”Klen”.
Pobjednicima ovogodišnjeg “Preobraženskog kupa” pehare i medalje nakon takmičenja kod ribarske kuće na rijeci Uni uručili su Mile Zlojutro načelnik opštine i predsjednik SRD „Klen“ Stojan Kostić. Ovom prilikom SRD „Klen“ je uručio zahvalnice Opštini Kozarska Dubica i sponzorima.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi