V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

02.09.2013. - Poklon paketi za 142 prvačića
Opština Kozarska Dubica obezbijedila je prigodne pokoln pakete za 142 đaka osnovnih škola koji su danas prvi put sjeli u školske klupe.
Tim povodom predstavnici opštine su obišli tri osnovne škole i poželjeli učenicima i nastavnicima sretan početak nove školske godine.
Mališane u Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“ obišli su i uručili poklone poslanik u Narodnoj Skupštini Darko Banjac i načelnik opštinskog Odjeljenja za poljoprivredu Aleksandar Nikoletić.
Narodni poslanik je ovom prilikom izjavio da će ovi mladi ljudi u budućnosti predstavljati opštinu Kozarsak Dubica, odnosno Republiku Srpsku, te da među njima sjede budući političari, doktori, direktori i prosvjetni radnici. „Nastavnici će ovu djecu naučiti da pišu i čitaju ali mi svi zajedno od njih treba da naučimo da umjesto zavisti njegujemo ljubav, a umjesto gordosti iskrenost i poštenje. Ovoj djeci treba da obezbijedimo kvalitetnu budućnost i tek kada uvidimo da mladi ostaju u Kozarskoj Dubici onda možemo reći da smo uspjeli“, rekao je Banjac.
Ljubomir Marjanović zamjenik načelnika opštine pozdravio je učenike prvih razreda u Osnovnoj školi „Sveti Sava“, poželio im sretan početak i uručio poklon pakete, dok su Osnovnu školu „Majka Knežopoljka“ obišli predsjednik SO Nebojša Milovčević, potpredsjednik SO Nenad Ličanin i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan.
U Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“ u prve razrede upisano je 79, „Sveti Sava“ 37 i „Majka Knežopoljka“ 26 učenika. Prema riječima direktora ovih škola tehnički i kadrovski je sve spremno za početak nove školske godine ali da je zabilježen smanjen broj učenika prvih razreda u odnosu na prethodne godine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi