V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

05.09.2013. - Održana 9. redovna sjednica SO
Izvještaj o izvršenju budžeta Opštine Kozarska Dubica za prvih 6 mjeseci ove godine i izvještaj o korištenju sredstava budžetske rezerve usvojen je juče na 9. redovnoj sjednici Skupštine opštine. Uvodno obrazloženje ovog Izvještaja dao je načelnik Odjeljenja za finansije, računovodstvo i naplatu budžeta Vinko Stojčić. On je precizirao da ukupni ostvareni prihodi i primici opštine u periodu januar-juni tekuće godine iznose 4. 100 648 KM ili 40, 5 odsto od godišnjeg plana, ali da je, takođe, u protekla dva mjeseca zabilježen rast prihoda i da će do kraja godine rashodi pratiti prihode po predviđenom planu.
Iz nadležnosti Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u nastavku sjednice usvojen je Program izgradnje i održavanja šumskih puteva na području opštine za period od 2013. do 2014. godine i Odluka o kućnom redu.
Na ovom zasjedanju Skupština opštine je, takođe, dala saglasnost preduzeću “Vodovod” na blok tarife za odvodnju otpadnih voda iz privrednih subjekata prema prirodi i količini otpadnih voda.
Usvoje su i informacije o realizaciji Programa rada Skupštine opštine i Informacija o realizaciji akata donesenih na sjednicama Skupštine opštine u periodu od 29.04 do 19.06.2013. godine.
Informacijom o stanju u oblasti fizičke kulture i sporta, a koja je usvojena jednoglasno, je precizirano da na području opštine postoji 19 sportskih organizacija sa 1980 članova, te da je u 2013. godini budžetom opštine planirano ukupno 230 000 KM za sport, a od čega za takmičarski sport će biti izdvojeno 196 000 KM. Usvojeno je više rješenja iz nadležnosti Komisije za izbor i imenovanje, te imenovani direktori Narodne biblioteke i Opštinske turističke organizacije.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi