V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

10.10.2013. - Obilježena „Nedjelja djeteta“
Povodom Nedjelje djeteta koja se u Republici Srpskoj obilježava od 07. do 13. oktobra Javna ustanova „Narodna Biblioteka“ Kozarska Dubica uručila je besplatne članske karte za 114 učenika prvih razreda sa područja ove opštine.
„S ciljem da se kod mališana na samom početku školovanja razvije ljubav prema biblioteci kao ustanovi kulture, a koja će imati velikog značaja u njihovom daljem obrazovanju, organizovana je posjeta učenika prvih razreda iz tri osnovne škole“, rekla je Danijela Balaban direktorica Narodne biblioteke i podsjetila da će učenici članske karte, koje su im uručene, moći koristiti tokom cijele školske godine.
Najmlađi stanovnici Kozarske Dubice, mališani Dječijeg vrtića “Pčelica” su, takođe, zajedno sa svojim vaspitačima i upravom ustanove prigodnim programom obilježili Nedjelju djeteta.
Sandra Latinović direktor vrtića "Pčelica" rekla je da ovu, jedinu ustanovu predškolskog obrazovanja u Kozarskoj Dubici, trenutno pohađa 103 mališan, starosti između dvije i šest godina.
"Kroz priče, igru i izložbu radova na temu „Dječija prava“ 5 grupa mališana obilježilo je Nedjelju djeteta. Organizovali smo defile do centra grada gdje su mališani kroz crteže na gradskom trgu mogli da iskažu svoju maštu i kreativnost, a odrasli da uživaju u ljepoti dječijeg osmijeha“, rekla je direktorica ove ustanove.
Ona je podsjetila da je u vrtiću od nedavno počela sa radom 5. mješovita grupa u kojoj borave mališani uzrasta od 4 do 6 godina.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi