V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

29.01.2014. - Čestitke upravi, treneru i igračima na osvojenom Kupu Republike Srpske
Potpredsednik Vlade Republike Srpske i ministar porodice, omladine i sporta Nada Tešanović i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Darko Banjac prisustvovali su danas prijemu kod rukovodstva opštine Kozarska Dubica koji je upriličen za pobjednike Kupa Rrepublike Srpske rukometaše Rukometnog kluba “Kozara-Mlijekoprodukt”.
Ministrica Tešanović je čestitala upravi, treneru i igračima osvajanje Kupa Republike Srpske i naglasila da je "Kozara-Mlijekoprodukt" klub koji je nedavno ušao u Premijer ligu, a već je osvojio Kup Republike Srpske i u Kozarsku Dubicu donio značajan republički pehar.
"Ovdje sam da čestitam momcima i upravi kluba, ali smo iskoristili priliku i razgovarali i o finansijskoj situaciji i daljim planovima", izjavila je Tešanovićeva.
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro izjavio je da je osvajanje Kupa RS jedan od najvećih uspjeha dubičkog sporta uopšte i velika stvar za Kozarsku Dubicu.
"Ja sam bio na utakmici koja je bila odlična i stvarno su naši igrači dominirali. Nakon osvajanja Kupa RS novi je zadatak i opštine da pomogne da se klub izbori za opstanak i dalji uspjeh u Premijer ligi BiH", izjavio je Zlojutro.
On je najvio da će opština u raspodjeli sredstava za finansiranje sporta i sportskih klubova u Kozarskoj Dubici sa posebnom pažnjom pristupiti Rukometnom klubu "Kozara-Mlijekoprodukt" i u skladu sa mogućnostima dalje finansijski pomagati rad tog kluba.
Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Darko Banjac čestitao je, takođe, upravi i igračima RK i naglasio da su oni svojim zalaganjem, radom, strpljenjem i velikom željom doveli do ovog rezultata.
” Ovo je veoma značajno za Kozarsku Dubicu i pored svih ostalih aktivnosti ovo je još jedna pozitivna promocija čime ova opština pokazuje da može, zna i umije da ide naprijed”, rekao je Banjac. On je podsjetio da ovaj klub igra u Premijer ligi i u odnosu na druge klubove ima do pet puta manji budžet, što znači, kako je rekao “da ovi sportisti žive za sportski duh i svojim zalaganjem idu ka rezultatima. Banjac je zahvalio Tešanovićevoj što je prihvatila njegovu inicijativu i danas došla u Kozarsku Dubicu da upravi i rukometašima čestita osvajanje Kupa Republike Srpske. Prijemu je, takođe, prisustvovao delegate u Vijeću naroda RS Perica Bundalo.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi