V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

05.03.2014. - Raspisan konkurs za izbor zvaničnog suvenira opštine Kozarska Dubica
Turistička organizacija opštine Kozarska Dubica objavila je novi konkurs za izbor zvaničnog suvenira opštine Kozarska Dubica.
Prepoznatljivost, veza sa tradicijom, kulturno-istorijskim naslijeđem i materijalnom baštinom, te originalnost, tehnička izvodljivost, mogućnost serijske proizvodnje i ekonomska pristupačnost proizvoda osnovni su kriterijumi koji trebaju da budu objedinjeni u jedan proizvod.
“Suvenir treba da bude odraz tradicije, kulturno-istorijske i materijalne baštine i da izražava autentične prirodne i turističke vrijednosti, izrađen od stabilnih i ekološki prihvatljivih materijala, kao što su keramika, kamen, terakota, drvo, staklo, papir i sl. Za radove, ukrasne ili upotrebne predmete, zadovoljavajućeg kvaliteta biće donešena odluka o dodjeli jednokratnih otkupnih nagrada, i to 500 KM za 1. nagradu, 300 za 2. nagradu i 200 za 3. nagradu. Prijedlozi se do 25. marta 2014. godine mogu dostaviti lično ili poštom, na adresu Turističke organizacije, Trebinjska 3.
Sve dodatne informacije dostupne su u opštinskoj Turističkoj organizaciji, na broj telefona: 052/417-356, ili putem elektronske pošte: tookd@mediaproline.net“, rečeno je u Turističkoj organizaciji.
Prvi konkurs za izbor zvaničnog suvenira opštine Kozarska Dubica raspisan je protekle godine. Obzirom da je posebno formirana komisija sastavljena od stručnih lica iz oblasti umjetnosti, etnologije, dizajna, arhitekture i turizma prilikom razmatranja 21. dostavljenog prijedlog konstatovala da autorski radovi nisu zadovoljili kriterijume konkursa, odlučeno je da poziv bude ponovo raspisan.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi