V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

14.07.2014. - Tradicionalno obilježen "Petrovdan"
Dubičani su u subotu naveče imali priliku uživati u tradicionalnom petrovdanskom koncertu na kome je nastupila pop pjevačica Anbela.
Koncertu je prethodila manifestacija “Djeca su ukras svijeta” prilikom čega su najmlađe Dubičane zabavljali Dječiji vrtić “Pčelica”, članovi Folklorne grupe “Una”, vokalni solisti Anja Jovanović i Ivana Panić, pobjednik pjevača amatera i učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Saša Stojaković, Etno grupa “Una” i Marija Gajić učenica Osnovne škole “Sveti Sava”. Program je vodila šestogodišnja Tamara Trubarac, a nakon ove manifestacije nastupio je “Aria bend” iz Prnjavora koji je za Dubičane izveo hitove poznatih pop i folk pjevača.
“Petrovdan se taradicionalno obilježava u našoj opštini u okviru manifestacije “Dubičko ljeto” i uvijek na gradskom trgu okupi veliki broj Dubičana, domaćih i iz dijaspore, te gostiju iz susjednih opština. Kao i prethodnih godina priređen je program za sve uzraste i građani su, zaista, mogli uživati u veseloj atmosferi”, rekao je Željko Dragičević direktor JP “Centar za informisanje i kulturu" u čijoj organizaciji je upriličen koncert.
Prema riječima pop pjevačice Anabele ovo je prvi put da na gradskom trgu pjeva Dubičanima i da je oduševljena toplom dobrodošlicom, dragim ljudima, predivnim gradom u kome će rado i u budućem periodu biti gost.
Nenad Šipka menadžer pop pjevačice je rekao da Anabela ovih dana promoviše nove hit pjesme “Muzej promašenih ljubavi” i "To ljubav zna", te da će ovoga ljeta nastupati u Republici Srpskoj, Srbiji i Crnoj Gori.
I ove godine u “Svetosavskoj ulici” postavljena je “Petrovdanska izložba stvaralaštva” gdje su Dubičani mogli da vide i kupe rukotvorine poput goblena, suvenira, cvjetnih aranžmana, slike, kao i pčelinje proizvode, vina i rakije.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi