V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

08.12.2014. - Godišnja skupština “Kangal kluba”
"Kangal klub“ iz Kozarske Dubice održao je proteklog vikenda prvu godišnju skupštinu na kojoj su sumirani dosadašnji rezultati rada kluba i izneseni planovi za sledeću godinu.
Učešće u radu skupštine uzeo je i načelnik opštine Mile Zlojutro koji je pozdravio skup i zaželio uspjeh u daljim aktivnostima.
“Glavni zadatak našeg kluba je promocija pasmine kangal, po standardima koje propisuje Kinološki savez matične zemlje ovog psa, Turske. Da bi imali uvid u kvalitet pasa na našim prostorima "Kangal klub Ex Yu" je drugu godinu za redom organizovao smotru kangala sa eminentnim sucima iz Srbije i Turske, a koji su vršili zootehnička mjerenja. Od 22 prisutna psa, 21 je zadovoljio propisane standarde na što smo vrlo ponosni”, istakao je Zoran Kos sekretar kluba i rekao da su toku godinu dana, od osnivanja, radili uspješno u punom kapacitetu.
On je dodao da su proširili članstvo članovima iz Srbije, Crne Gore, Njemačke i Češke.
”Plan za sledeću godinu je osnažit članstvo i organizovati treću smotru kangala u okviru manifestacije “ Dub dog fest 2015”, a sudije iz Turske Umit Ozkanal i Fatih Cokcan potvrdili su svoje sudjelovanje na izložbi”, rekao je Kos i najavio održavanje “Dub dog festa” 22. avgusta 2015. godine u večernjim časovima u okviru manifestacije “Dubičko ljeto”.
Nakon sjednice, uprava kluba je dodijelila zahvalnice pojedincima i organizacijama za podršku u dosadašnjem radu, među kojima i načelniku opštine Mili Zlojutru.
Na sjednici su prisustvovali predsjednik i sekretar Kinolološkog saveza Republike Srpske Predrag Uzelac i Bojan Čenić, kao i predstavnici kinoloških klubova i društava iz susjednih opština.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi