V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

24.12.2014. - Upriličeni novogodišnji prijem
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro i predsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević upriličili su danas u odvojenim susretima novogodišnje prijeme za predstavnike Opštinske boračke organizacije, Udruženja ratnih vojnih invalida, SUBNOR-a, Udruženja penzionera i za penzionisane radnike organa Opštinske uprave.
Ovo je tradicionalni prijem kojim se dočekuje kraj kaledndarske godine s ciljem čvršće saradnja Izvrše i Zakonodavne vlasti sa udruženjima, organizacijama i građanima, kako bi se sagledao rad u tekućoj i bolje iskoordinisali planovi za narednu godinu, te razmijenile dobre želje i čestitke za nastupajuće praznike.
Načelnik Zlojutro je naglasio da je Opštinska uprava i ove godinu uspjela poslovati bez blokade računa, koju nije izbjeglo više opština u Republici Srpskoj. On je podsjetio na veoma tešku ekonomsku situacij koja nagovještava da će 2015. morati biti godina štednje.
Dragoljub Ćibić predsjednik Opštinske boračke organizacije je rekao da je 2014. godina za njih bila izborna, te da su je pored toga obilježile brojne aktivnosti.
Predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida Nenad Vukmirica, kada je u pitanju rad ovog udruženja, je rekao da je Opština održala redovnost isplata i podsjetio da se broj članova iz godine u godinu smanjuje.
Prema riječima Milenka Jankovića potpredsjednika opštinskog SUBNOR-a opština je u 2014. godini uprkos teškoj ekonomskoj situaciji ispoštovala zahtjeve koje im je organizacija uputila.
Predsjednik Udruženja penzionera Rodoljub Burazor je ovom prilikom podsjetio da broje 4089 članova i izrazio nadanje da će ovoj populaciji ugovori sa ustanovama o korištenju usluga i Kasa uzajamne pomoći osigurati bolji životni ambijent i u 2015. godini.
Ovi prijemi uvijek su sjetni za penzionisane radnike Opštinske uprave.
Boško Borjanović koji je penzioner 26 godina kaže da je svoj radni vijek proveo u Opštinskoj upravi i da su ovakvi susreti prilika da se još jednom bivše kolege okupe na jednom mjestuje.
Načelnik i predsjednik su ovom prilikom svim prisutnim poželjeli dobro zdravlje i sreću u narednoj godini, a u petak, 26. decembra, upriličiće se prijem za privatne preduzetnike, direktore javnih ustanova i preduzeća, predstavnike udruženja građana, sportskih i omladinskih organizacija.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA