V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

09.02.2015. - Najbolji sportista Goran Stanić iz RK „Kozara Mlijekoprodukt“
Najbolji sportista opštine Kozarska Dubica u protekloj godini je Goran Stanić iz Rukometnog kluba "Kozara Mlijekoprodukt" – saopšteno je iz Opštinske uprave Kozarska Dubica, koja sa Javnim preduzećem „Centar za informisanje“ organizator manifestacije "Izbor sportiste godine".
Drugoplasirani sportista je Stefan Ilić iz KBS "Obilić", a trećeplasirani Mladen Svračić iz Kuglaškog kluba "Dub".
Najuspješniji sportski radnik u 2014. godini je Dragoljub Ćibić, predsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba "Kozara Mlijekoprodukt", a za najuspješnijeg trenera izabran je Goran Stojanović iz istog kluba.
Prema ocjeni petočlanog žirija, najbolja sportska ekipa u Kozarskoj Dubici je Fudbalski klub "Borac", koji se prema broju osvojenih bodova našao ispred Kuglaškog kluba "Dub" i Rukometnog kluba "Kozara Mlijekoprodukt".
Za mladog sportskog talenta u 2014. godini, na manifestaciji "Izbor sportiste godine" u Kozarskoj Dubici, izabrana je Sara Pribičević iz Karate kluba "Wazaari", a kadidovani su i Miroslav Lukić iz KBS "Obilić" i Nađa Arnautović iz ŽRK "Dubica".
Nagrade, zahvalnice i diplome najuspješnijim sportistima i kolektivima uručili su načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, zamjenik načelnika Ljubomir Marjanović, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević i Nenad Ličanin, te načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan.
Na 44. po redu "Izboru sportiste godine " u Kozarskoj Dubici, načelnik opštine Mile Zlojutro uručio je zahvalnicu za izuzetan doprinos u promociji sporta opštine Dušku Čelica, igraču Rukometne reprezentacije BiH iz Kozarske Dubice, koju je primio njegov otac Boško Čelica.
U umjetničkom dijelu programa manifestacije "Izbor sportiste godine", koja je održana u subotu, 7. ferburara u Domu kulture, nastupio je mješoviti hor Srpskog-pjevačkog društva "Višnjić" i tri učesnice dječijeg festivala održanog krajem 2014. godine u Prijedoru.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi