V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

02.04.2015. - Usvojena odluka o dodjeli nagrada i priznanja
Skupština opštine usvojila je prijedloge za dodjelu nagrada i priznanja za 2014/2015. godinu istaknutim pojedincima, preduzećima, ustanovama i organizacijama sa područja opštine.
Prema prijedlogu Komisije i Odluci Skupštine opštine na Svečanoj sjednici povodom Dana opštine, 27. aprila, nagrada "Zlatni grb opštine Kozarska Dubica sa poveljom" biće dodjeljena scenaristi, režiseru i dugogogodišnjem kustosu Spomen-područja “Donja Gradina” Simi Brdaru...
Nagradu "Povelja počasni građanin opštine Kozarska Dubica" dodjeljuje se generalu Momiru Zecu, a priznanje "Plaketa opštine Kozarska Dubica" doktoru Milanu Miljatoviću, rukometašu Dušku Čelici, profesoru istorije Tanji Tuleković, Jasminu Spahiću, predsjedniku opštinskog "Merhamet-a" za doprinos u pomaganju socijalno ugroženim licima i porodici Samardžija iz Kozarske Dubice koja je usvojila četvoro djece.
“Skupštinska Komisija za nagrade i priznanja je analizirala 10 prijedloga koji su pristigli na adresu opštine i u skladu sa kriterijumima iz Odluke o nagradama i priznanjima koju je prethodno donijela Skupština opštine izvršila selekciju”, rekao je Ozren Bursać predsjednik Komisije.
Inicijativu o dodjeli nagrada i priznanja su pokrenuli načelnik opštine Mile Zlojutro i predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Nebojša Milovčević, a prijedloge su dostavili ustanove, fizička i pravna lica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi