V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

05.06.2015. - Održan sastanak OO za „Dubičko ljeto 2015“
Danas je održan prvi sastanak Organizacionog odbora za manifestaciju „Dubičko ljeto“ koja će ove godine objediniti 17 kulturnih i sportskih manifestacija.
„Dubičko ljeto 2015“ će biti otvoreno tradicionalnom „Kosidbom“ koja će se sutra organizovati u Knežici na Stadionu FK „Knežopoljac“.
U Knežici će, takođe, u okviru „Vidovdanskih dana Knešpolja“ biti organizovano još tri manifestacije, koje će biti upriličene narednih vikenda.
Prva od njih je „Veče dječijeg stvaralaštva“ koje će se organizovati u subotu, 13. juna, „Veče izvorne pjesme-ojkača“ sledeće subote, 20. juna, te završna „Veče izvorne pjesme i folklora“ u petak 26. juna.
Na sastanku Organizacionog odbora potvrđeno je da će turističko-privredna manifestacija „Gastro dan“ biti upriličena u ponedjeljak, a sledeća po redu manifestacija je „Vidovdanski karate kup“ koji će biti organizovan u subotu, 13. juna.
Tradicionalno u okvuru „Dubičkog ljeta“ biće organizovana „Konferencija beba“, Petrovdanski koncert, „Smotra folklora“, Narodni zbor u Milića Gaju i „Veče ojkače na Moštanici“.
Od kulturnih manifestacija biće još održana i Pozorišna predstava „Uspavana ljepotica“ i manifestacija „Ritam ulice-melodija riječi“ koja okuplja književnike iz regije.
Sportske događaje u okviru „Dubičkog ljeta“ obilježiće tradicionalna „Motorijada 2015“ u organizaciji Moto kluba „Kings“, koja će se organizovati u subotu, 20. juna, ispred Sportske dvorane, „Turnir u malom fudbalu od Vidovdana do Pretrovdana“, „Vidovdanski turnir u Knežici“, „Ulični fudbal 2:2“, „Pavlovdanski turnir“ i „Preobraženski ribarski kup“ kojim završava „Dubičko ljeto“.
Organizacioni odbor „Dubičkog ljeta 2015“ čine Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti, Odjeljenje za finansije računovodstvo i naplatu budžeta, JP „Centar za informisanje i kulturu“, Turistička organizacija i Narodna biblioteka.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi