V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

16.07.2015. - Ugovori vrijedni 504. 000 KM za nabavku opreme za održavanje vodovodnog sistema
Ugovori vrijedni 504.000 KM potpisani su danas u opštini Kozarska Dubica, a odnose se na nabavku opreme za održavanje vodovodnog sistema.
Potpisnici ugovora su načelnik opštine Mile Zlojutro i firme „Teikom BiH“ iz Sarajeva, „Agra trgovina“ iz Zagrebe i „Interkont kmerc“ iz Banjaluke.
Ugovori se odnose na nabavku razne vrste opreme za preduzeće „Vodovod“ a. d. Kozarska Dubica, a sve u okviru projekta „Izgradnja vodovodnog sistema sa vodocrpilišta u Komlencu“. Ovo je prvi dio druge faze radova, a koji između ostalog podrazumijeva nabavuku ove opreme i radove na rekonstrukciji gradske vodovodne mreže.
„Radi se o specifičnoj opremi. Nakon sprovedene tenderske procedure izabrana su tri najpovoljnija dobavljača. Rok za implementaciju ovih aktivnosti je 45 dana od dana potpisivanja ugovora“, rekao je načelnik Zlojutro danas nakon potpisivanja ugovora.

Nakon predviđenog roka koji je definisan ugovorom izvršiće se nabavka kombinovane mašine za utovar i kopanje, satova sa daljinskim očitavanjem potrošnje, prateće opreme i opreme za detekciju kvarova na vodovodnoj mreži.
„Kako se radi o respektabilnim firmama koje su prošle prilično rigorozne uslove tendera nadam se da ćemo bez problema u vrlo kratkom roku završiti“, naglasio je Zlojutro.
Vladimir Spajić direktor firme „Teikom BiH“ iz Sarajeva je izrazio zadovoljstvo što će učestvovati u realizaciji ovog projekta.
„Izabrani smo kao najpovoljniji ponuđač za nabavku kombinovane mašine, koja će služiti kao utovarivač i rovokopač, a koja je namjenjena za popravke vodovodne mreže i kompletnog vodovodnog sistema u opštini Kozarska Dubica“, rekao je Spajić.
Srećko Oroz direktor firme „Agra trgovina“ iz Zagreba je rekao da su potpisali ugovor za nabavku opreme za otklanjanje i otkrivanje kvarova na vodovodnoj mreži i isto tako za pronalaženje kvarova na kanalizacionoj mreži.
Preduzeće „Interkont kmerc“ iz Banjaluke potpisalo je ugovor za nabavku opreme za daljinsko očitavanje potrošnje vode.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi