V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

17.08.2015. - Čestitke Dušanu Kondiću za uspjeh na debatnom takmičenju u Sarajevu
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro čestitao je danas Dubičaninu Dušanu Kondiću na osvojenoj nagradi na debatnom takmičenju u Sarajevu i dodao da će opština Kozarska Dubica i dalje cijeniti mlade uspješne ljude iz te opštine.
"Bilo je zadovoljstvo razgovarati sa ovim mladim i pametnim studentom iz Kozarske Dubice, koji je osvojio prestižnu nagradu i pobijedio na veoma zahtjevnom takmičenju", izjavio je Zlojutro, koji danas razgovarao sa studentom treće godine Fakulteta političkih nauka u Banjaluci Dušanom Kondićem.
Kondić je zahvaljujući svome znanju, pokazanom na debatnom takmičanju u Sarajevu, u organizaciji kancelarije Specijalnog predstavnika EU u BiH, na kome je učestvovalo po dva predstavnika sa 11 univerziteta u BiH, nagrađen putovanjem u Brisel i posjetom institucijama Evropske unije.
Zlojutro je ocijenio da je veoma važno da Kondić, kao odličan student, vidi svoju budućnost u Kozarskoj Dubici i Republici Srpskoj, te da je riječ o mladoj osobi koja svojim razmišljanjem ulijeva optimizam.
Nagrađeni Kondić izjavio je da je ključna poruka debatnog takmičenja u Sarajevu bila da akcent odlučivanja u BiH treba da bude na volji njenih građana i izabranih političkih predstavnika.
"Osvojena nagrada i pobjeda na takmičenju, lično mi znači visoku satisfakciju u pogledu truda koji sam do sada uložio, ali i motivaciju da nastavim dalje", rekao je Kondić.
On je potvrdio da je na osnovu pozitivnih iskustava studenata, pokrenuta inicijativa za osnivanje debatnog kluba na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci.
Sa Kondićem je danas razgovarao i zamjenik načelnika opštine Kozarska Dubica Dragan Jaćimović i predsjednik Skupštine opštine Milovan Barišić, a uručen mu je i poklon opštine Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi