V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

15.10.2015. - NAJAVA: U PONEDJELJAK ISPORUKA OPREME PREDUZEĆU „VODOVOD“
U ponedjeljak u preduzeću „Vodovod“ izvršiće se primopredaja ostatka opreme za održavanje vodovodnog sistema, a u okviru projekta „Izgradnja vodovodnog sistema sa vodocrpilišta u Komlencu“, potvrdio je Vladislav Stevanović načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje opštine Kozarska Dubica.
Opremu, čija vrijednost premašuje 300. 000 KM, će u prisustvu opštinskih zvaničnika uručiti predstavnici preduzeća „Interkont kmerc“ iz Banjaluke i „Teikom BiH“ iz Sarajeva.
„Preduzeće „Teikom BiH“ uručiće kombinovanu mašinu, koja će služiti kao utovarivač i rovokopač, a koja je namjenjena za popravke vodovodne mreže i kompletnog vodovodnog sistema u opštini Kozarska Dubica. „Interkont kmerc“ iz Banjaluke izabrano je na tenderu kao najpovoljniji dobavljač satova sa daljinskim očitavanjem potrošnje vode i ovom isporukom u ponedjeljak će biti isporučena kompletna oprema za održavanje vodovodnog sistema“, rekao je Stevanović i podsjetio da je preduzeće „Agra trgovina“ iz Zagreba nedavno preduzeću "Vodovod" isporučilo opremu za detekciju kvarova na vodovodnoj mreži.
Vrijednost kombinovane mašine iznosi 117. 700 KM, a satova za daljinsko očitavanje potrošnje vode i prateće opreme iznosi 186. 785 KM.
Načelnik opštine je u julu tekuće godine potpisao ugovor sa tri dobavljača za nabavku ove opreme čija ukupna vrijednost iznosi 504. 000 KM.
Isporuka opreme je predviđena za 10. 00 časova.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi