V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

19.10.2015. - LOKALNA AGENCIJA ZA RAZVOJ UČESNIK DVODNEVNE RADIONICE
Lokalna agencija za razvoj opštine Kozarsak Dubica učestvovala je protekle sedmice na dvodnevnoj radionici, održanoj u Laktašima, u cilju prezentacije poslovnih ideja i njihove realizacije u poslovne planove.
„Organizator radionice je Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa GIZ u okviru „ProLocal Project-a“. Cijeli proces je namijenjen predstavnicima lokalnih razvojnih agencija, koje će biti mentori zainteresovanim za pokretanje posla“, saopšteno je u Lokalnoj agenciji za razvoj.
Nakon radionice, svi učesnici koji razrade svoje poslovne ideje u poslovne planove, učestvuju u nagradnom takmičenju „Ostvari svoju ideju“ gdje će Komisija za ocjenu nagraditi tri najuspješnije razrađena poslovna plana.
„Potencijalni „start-up“ preduzetnici iz opštine Kozarska Dubica su se predstavili sa dvije poslovne ideje, a mentori koji su zaduženi za njihovu razradu u poslovni plan su predstavnici Lokalne agencije za razvoj. Tim sa kojim se predstavila opština Kozarska Dubica imao je proaktivnu interakciju sa ostalim učesnicima radionice. Ukupno je bilo predstavljeno sedam poslovnih ideja, od kojih su naši predstavnici imali najzapaženiji nastup“, rečeno je u Agenciji i dodato da projekat ide u sljedeću fazu, a krajnji rok za predaju poslovnih planova je 26. oktobar.
Nakon toga učesnici će biti upoznati sa rezultatima i dobitnicima nagradnog fonda u iznosu od 3.000 KM za pokretanje vlastitog posla.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi