V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

28.10.2015. GRAĐEVINSKI MATERIJAL ZA SEDAM POVRATNIKA
Danas su između opštine Kozarska Dubica, Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica i sedam korisnika prava na rekonstrukciju stambenih objekata potpisani sporazumi vrijedni oko 50 hiljada maraka.
Donacija ovog ministarstva, koja se ogleda u vidu građevinskog materijala za rekonstrukciju stambenih objekata, povratnicima bi u skladu sa uslovima ugovora trebalo da bude isporučen do kraja godine.

Načelnik opštine Mile Zlojutro je podsjetio da je opština kao i ranije pružila tehničku pomoć Federalnom ministarstvu tokom provođenja projekta.
„Službenici su obilazili teren zajedno sa predstavnicima Ministarstva, a ovaj put su dodatno izvršene provjere za sve aplikante, na osnovu čega Opština može biti zadovoljna ovim dijelom završenog posla“, rekao je Zlojutro i naglasio očekivanje da će se ovakvi Javni pozivi ponavlajti i narednih godina, te da Opštinska uprava stoji na raspolaganju svima koji žele da pomognu građanima Kozarske Dubice.

Ibrahim Kasumović predstavnik Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica je rekao da je riječ o projektu koji ovo ministarstvo realizuje u okviru transfera budžetskih sredstava za 2015. godinu.
„Mi obilazimo veći dio opština u Federaciji BiH i Republici Srpskoj među kojima je i Kozarska Dubica i tu smo u procesu odabira izabrali sedam korisnika sa kojima su danas, zajedno sa načelnikom opštine, potpisani tripartitni sporazumi“, rekao je Kasumoović.
Miroslav Tica v.d. načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Kozarska Dubica je naglasio da je svaka pomoć povratnicima dobro došla i izrazio nadanje da će se na ovakav način poboljšati život ove populacije.


Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi