V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

02.11.2015. - STANJE BEZBJEDNOSTI ZADOVOLJAVAJUĆE, MANJI BROJ KRIVIČNIH DJELA
Stanje bezbjednosti na području opštine Kozarska Dubica u prvih šest mjeseci ove godine bilo je zadovoljavajuće, a broj izvršenih krivičnih djela i broj evidentiranih narušavanja javnog reda i mira su u padu u osnosu na isti period 2014. godine – navedeno je u informaciji Policijske stanice Kozarska Dubica.
"U toku prvih šest mjeseci ove godine došlo je do pada ukupnog broja evidentiranih krivičnih djela i nije bilo evidentiranih krivičnih djela koja su po načinu izvršenja i materijalnoj šteti izazvala pažnju zajednice u kojoj živimo", navedeno je u Informacija o stanju javne bezbjednosti, koja je jednoglasno prihvaćena u Skupštini opštine Kozarska Dubica.

Na području koje operativno pokriva Policijska stanica Kozarska Dubica, za prvih šest mjeseci ove godine, izvršeno je 57 krivičnih djela, od čega je 25 rasvijetljeno, dok je u istom periodu 2014. godine evidentirano 84 krivična djela.

U izvještajnom periodu nije evidentirano niti jedno krivično djelo iz oblasti privrednog kriminaliteta, dok su evidentirana 64 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

U saobraćajnim nezgodama, kojih je u prvih šest mjeseci ove godine evidentirano 70, nije bilo smrtno stradalih lica.

Komandir Policijske stanice Kozarska Dubica Sretoja Vujanović rekao je da će jedan od osnovnih zadataka policijskih službenika u narednom periodu prestavljati dodatna integracija u lokalnu zajednicu sa ciljem ostvarivanja što produktivnije saradnje sa građanima.

Policijska stanica u Kozarskoj Dubici realizuje niz preventivnih aktivnosti kroz projekte "Rad policije u lokalnoj zajednici", "Školski policajac", "Prevencija maloljetničke delinkvencije" i "Sistem video nadzora raskrsnica i prostora".

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi