V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

23.11.2015. - ISTRAŽIVANJE KAPACITETA OPŠTINSKE URAVE
U opštinskoj upravi Kozarska Dubica danas je boravio tim stručnjaka Ekonomskog instituta Sarajevo, koji su u okviru UNDP projekta "Municipal Environmental and Economic Governance" – MEG, angažovani da provedu istraživanje kapaciteta opštinske uprave za bavljenje poslovima lokalnog ekonomskog razvoja.
Sa delegacijom Ekonomskog instituta Sarajevo, koju predvodi profesor Emir Kurtović, razgovarali su zamjenik načelnika opštine Kozarska Dubica Dragan Jaćimović i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Miroslav Tica, a u okviru posjete organizovan je sastanak sa privredicima i članovima Privrednog savjeta opštine Kozarska Dubica, kao fokus grupom s ciljem definisanja mišljenja privrednog sektora o saradnji sa lokalnom upravom.
U okviru istraživanja održani su i pojedinačni sastanci sa načelnicima i službenicima opštinske uprave, na osnovu kojih će nakon dostavljanja dokumentacije, biti identifikovani primjeri dobrih praksi, potrebe za unapređenjem, a zatim biti izrađena Analiza ekonomske situacije i Ekonomski profil zajednice.
Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Kozarska Dubica Miroslav Tica potvrdio je da od kvaliteta saradnje na ovom istraživanju i rezultata analize, zavisi kadidatura za učešće opštine u UNDP MEG projektu.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi