V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

03.12.2015. RADOVI NA REKONSTRUKCIJI UNSKOG NASIPA VRIJEDNI 360.000 KM
U gradskom području Kozarske Dubice izvode se radovi na sanaciji potpornog zida u zoni gradske pijace i na radovi na sanaciji parapetnog zida na keju uz uređenje zemljanog dijela nasipa, čija je ukupna vrijednost 360.000 KM.
Izvođač radova, koji se izvode u ukupnoj dužini od pet kilometara, je preduzeće "Prijedorputevi", a rok izvođenja je 10 mjeseci.
Direktor tog preduzeća Radenko Crnogorac danas je posjetio Kozarsku Dubicu na lokacijama izvođenja radova i potvrdio da do sada trenutno realizovano oko 20 odsto ukupnog posla na sanaciji unskog nasipa ili 40 odsto planiranih radova na samim zidovima.
"Ako posluže vremenske prilike biće završeni betonski radovi, dok će zemljani radovi sačekati proljeće", izjavio je Crnogorac.
On je potvrdio da je preduzeće "Prijedorputevi" izvođač radova na sanaciji savskog nasipa u dužini od 14,5 kilometara na području opština Kozarska Dubica i Gradiška, gdje su u toku su pripremni radovi.
Lokacije radova na sanaciji unskog nasipa i keja danas je obišao i načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro sa saradnicima, koji je izrazio očekivanje da će izvođač radova poštovati ugovorene rokove.
"Mi bismo voljeli da su ovi radovi počeli nešto ranije, ali trenutne vremenske prilike dozvoljavaju da se radi i u decembru", izjavio je Zlojutro.
On je precizirao da su ugovoreni i započeti radovi na sanacije svih vodozaštitnih objekata na području opštine Kozarska Dubica vrijedni 12 miliona KM, a da lokalna zajednica u ukupnoj investiciji učestvuje sa poslovima projektovanja i nadzora.
Investitori radova na sanaciji unskog nasipa u gradskom području opštine Kozarska Dubica su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS - Jedinica za kordinaciju poljoprivrednih projekata i JU "Vode Srpske".

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi