V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

08.02.2015. - SPORTISTA GODINE KARATISTA STEFAN ILIĆ
Na 45. manifestaciji "Izbor sportiste godine", karatista Stefan Ilić iz Kluba borilačkih sportova "Obilić" proglašen je za najboljeg sportistu opštine Kozarska Dubica u 2015. godinu.
Sedamnaestogodišnji Ilić krajem prošle godine osvojio je sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu u karateu održanom u DŽakarti, a trenutno kao reprezentativac BiH učestvuje na Evropskom prvenstvu koje se održava na Kipru.
U njegovo ime nagrada na 45. manifestaciji izbora sportiste godine uručena je treneru Goranu Jeličiću.
Prema sportskim uspjesima u protekloj godini, drugoplasirana je Lena Kovačević iz Ženskog rukometnog kluba "Knežopoljka", a trećeplasirani je Predrag Pralica iz Fudbalskog kluba "Borac".
Zahvalnice, pehare i novčane nagrade najuspješnijim sportistima uručio je načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, koji je istakao da je Dubica grad sporta jer se u njemu nekoliko hiljada mladih ljudi, a i onih starijih, organizovano bave sportom.
"Neke godine imamo bolje, neke malo lošije rezultate, a prošla godina baš i nije bila bogata rezultatima, ali moramo biti zadovoljni jer je bitno da mladi ljudi vole sport i njime se bave", izjavio je Zlojutro. On je izrazio očekivanje da će ova godina biti uspješnija za dubičke sportiste i dodao da opština podržava rad sportskih kolektiva i pomaže razvoj sporta.
Danilo Burazor iz Rukometnog kluba "Kozara" mladi je sportski talenat opštine Kozarska Dubica za 2015. godinu, a prema rangiranim rezultatima drugoplasirani je Ognjen Krneta iz Fudbalskog kluba "Borac", dok je na trećem mjestu Danilo Mataruga iz Atletskog kluba "Kozarska Dubica".
Najuspješniji sportski radnik u Kozarskoj Dubici u prošloj godini je Jovica Šuman, a najbolji trener Vladimir Suvajac iz Ženskog rukometnog kluba "Dubica".
Prema ocjenama žirija 45. „Izbora sporiste godine“, kojim je predsjedavao Dragan Jaćimović, za najbolju sportsku ekipu proglašen je Ženski rukometni klub "Dubica", iza kojeg slijede ŽRK "Knežopoljka" i Kuglaški klub "Dub".
Opština Kozarska Dubica dodijelila je večeras posebne plakete i zahvalnice treneru FK "Borac" Zoranu Mijiću za humanost na sportskim terenima, Radomiru Miljušu, istaknutom sportskom radniku, koordinatoru za rad sa omladinskim selekcijama u RK "Kozara Mlijekoprodukt" za poseban doprinos razvoju sporta i fudbaleru Bojanu Burazoru za vrhunski rezultat i promociju Kozarske Dubice kroz sport.
Pokrovitelj "Izbora sportiste godine" je opština Kozarska Dubica, a kulturno-umjetnički dio manifestacije, u kojem su nastupili članovi Srpskog pjevačkog društva "Višnjić" i Marija Gajić, organizovalo je Javno preduzeće "Centar za informisanje i kulturu" Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi