V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

31.01.2017. - POTPISAN PROTOKOL O ORGANIZACIJI KINOLOŠKOG VIKENDA "KOZARA 2017"
U Opštinskoj upravi Kozarska Dubica potpisan protokol o saradnji i organizaciji manifestacije Kinološki vikend "Kozara 2017" /BIH Championship- Dog show weekend/, koja će u organizaciji Kinološkog saveza Republike Srpske i drugih kinoloških udruženja, biti održana u Kozarskoj Dubici i Prijedoru 17. i 18. juna 2017. godine.
Protokol su potpisati zamjenik načelnika opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, kao domaćin-prijatelj manifestacije, sekretar Kinološkog saveza Republike Srpske Bojan Čenić, te predstavnici drugih udruženja, sponzori i promoteri manifestacije.
"Ova manifestacija nas je prijatno iznenadila prošle i prethodnih godina, kada je održana u našem gradu jer je dobila samo riječi pohvale od učesnika, gostiju i građana", izjavio je Zlojutro.
On je ocijenio da je manifestacija dobra prilika za promociju grada, turističkih i privrednih potencijala opštine.
Sekratar Kinološkog saveza Republike Srpske i BiH Bojan Čenić izrazio je pohvale timu ljudi koji se bave kinologijom u opštini Kozarska Dubica.
"Ove godine najveća manifestacija kinološkog tipa održava se u Kozarskoj Dubici i Prijedoru, s tim da će u Kozarskoj Dubici biti održana međunarodna izložba i šampionat BIH, a ove godine očekujemo i najveći broj pasa i izlagača iz zemalja u okruženju, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Mađarske, te veliki broj izlagača iz Italije i drugih zemalja", izjavio je Čenić.
Predsjednik Kinološkog društva Prijedor Mladen Goronjić izjavio je da kinološko društvo u tom gradu ima jako dugu tradiciju i brojne organizovane kinološke manifestacije.
"Kinološko društvo "Dub dog" Kozarska Dubica pokazalo je da je ozbiljno kinološko društvo i došli smo na ideju da udružimo snage i radimo Šampionat BIH. Smatram da ćemo napraviti sjajnu kinološku manifestaciju koja će ostati u sjećanju brojnih posjetilaca", rekao je Goronjić.
Predsjednik Kinološkog društva "Dub Dog" Kozarska Dubica Zoran Kos izjavio je da na ovogodišnjem Kinološkom vikendu "Kozara 2017" očekuje učešće velikog broja ljudi, klubova i društava, te da će manifestacija postići pun efekat i rezultat.
Potpredsjednik Kangal kluba Mađarska Bela Zentai izrazio je očekivanje da će ove godine u Kozarskoj Dubici biti održan veoma kvalitetan kinološki šou.
Direktor JP "Centar za informisanje i kulturu" Kozarska Dubica Dijana Kondić podsjetila je da to preduzeće u vidu medijseke promocije i organizacije u smislu ustupanja sportskog terena od samog početka daje punu podršku toj manifestaciji .
"Zaista nam je zadovoljstvo što možemo biti dio ove priče, jer manifestacija svake godine okuplja sve veći broj učesnika", izjavila je Kondićeva.
Direktor Turističke organizacije opštine Kozarska Dubica Marijana Kotur istakla je turistički značaj manifestacije.
"U pitanju je jedna od manifestacija koja privuče najveći broj posjetilaca od kojih se mnogu vraćaju u Kozarsku Dubicu i nama je drago što smo u prilici da budemo dio tog događaja", izjavila je Kotureva.
Kinološki vikend "Kozara 2017" biće održan 17. i 18. juna na stadionu Fudbalskog kluba "Borac" u Kozarskoj Dubici i lokaciji Stari Grad u Prijedoru.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi