V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

12.10.2017. - USVOJEN NACRT REBALANSA BUDŽETA U IZNOSU OD 20.233.000 KM
Skupština opštine Kozarska Dubica danas je utvrdila Nacrt rebalansa budžeta opštine za ovu godinu koji, uz prihode od emisije obveznica opštine od 10.500.000 KM, iznosi 20.233.000 KM.
Načelnik opštinskog Odjeljenja za finansije Nada Grgača obrazložila je da su osnovni razlozi rebalansa budžeta dugoročno zaduženje opštine emisijom obveznica u iznosu od 10.500.000 KM, sa osnovnom namjenom otkupa postojećih kredita kod komercijalnih banaka i izmirenja obaveza opštine iz ranijih godina.
Ona je najavila da će javna rasprava o Nacrtu rebalansa budžeta opštine za ovu godinu biti održana u ponedjeljak, 16. oktobra, od 10.00 časova u maloj sali Skupštine opštine i pozvala je sve zainteresovane građane, organizacije i budžetske korisnike da učestvuju i daju svoje prijedloge i sugestije.
Odbornici Skupštine opštine usvojili su danas i izvještaj o izvršenju budžeta opštine Kozarska Dubica za period januar-juni i informaciju o realizaciji akata donesenih na sjednicama Skupštine opštine od 6. juna do 13. septembra.
Skupština opštine nije usvojila izvještaj o sprovedenoj finansijskoj reviziji opštine za 2016. godinu, ali je usvojen Akcioni plan za implementaciju preporuka i otklanjanje nedostataka utvrđenih po reviziji finansijskih izvještaja opštine Kozarska Dubica.
Akcioni plan sačinjen je s ciljem da se u razumno ostvarivom vremenskom periodu obezbijedi planski pristup u sprovođenju mjera i aktivnosti i otklone utvrđene nepravilnosti navedene u izvještaju o sprovedenoj finansijskoj reviziji opštine Kozarska Dubica, u kojem je izraženo negativno mišljenje Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske.
Na 11. redovnoj sjednici Skupštine opštine usvojen je skupštinski Poslovnik o radu, a na osnovu odluke lokalne Skupštine Udruženju građana "Veterani Republike Srpske" ustupljene su na korištenje poslovne prostorije koje se nalaze u prizemlju zgrade Policijske stanice u Kozarskoj Dubici.
09.10.2017. - ZAVRŠENA DRUGA FAZA PROJEKTA VODOSNABDIJEVANJA SA IZVORIŠTA "KOMLENAC"
U opštini Kozarska Dubica danas je ozvaničen završetak realizacije druge faze projekta "Rekonstrukcija gradskog vodovodnog sistema Kozarska Dubica", čija je ukupna vrijednost 2.244.515 KM.
"U okviru druge faze izvršena je rekonstrukciji vodovodne mreže u gradskom području opštine Kozarska Dubica, te radova na prespajanju u jedinstveni vodovodni sistem `Komlenac` naselja Draksenić, Demirovac, Gradina i Međeđa", precizirao je načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić.
On je naglasio značaj tog projekta za stanovnike opštine Kozarska Dubica, koji se od ljeta 2015. godine snabdijevaju zdravstveno ispravnom vodom sa izvorišta "Komlenac", te najavio da će se u narednoj trećoj fazi projekta vodom sa tog izvorišta snabdijevati i stanovnici prigradskog naselja Hadžibair i mještani sela knežičkog područja.
Reljić je naveo da su u drugoj fazi projekta izostavljena prigradska naselja Komlenac, Špilja i Vrioci, te da će taj problem uz dodatno ulaganje od 300.000 KM rješavati opština Kozarska Dubica sa Vladom Republike Srpske.
"Moraćemo proširiti taj projekat i dio finansirati sami ili uz pomoć Vlade Republike Srpske. U tom smislu očekujem podršku narodnog poslanika Darka Banjca, koji ulaže maksimalne napore da izlobiramo taj dio sredstava koji nam nedostaje da bi trajno u gradski vodovodni sistem uključili naselja Komlenac, Špilja i Vrioci", objasnio je Reljić.
On je izrazio očekivanje da će do proljeća naredne godine biti obezbijeđena potrebna finansijska srredstva za početak realizacije treće faze projekta "Rekonstrukcija gradskog vodovodnog sistema Kozarska Dubica".
Pomoćnik ministra finansija i šef projekta "Vodovod i kanalizacija Republike Srpske" Radmila Mihić izjavila je da iza uspješno realizovane druge faze projekta "Rekonstrukcija gradskog vodovodnog sistema Kozarska Dubica" stoji gotovo pet godina napornog rada na pripremi i realizaciji projektnih komponenti.
"Ovo je na kraju najljepši dio i meni je zadovoljstvo da možemo reći da je opština Kozarska Dubica u posljednje četiri godine investirala 6,2 miliona KM u svoj vodovodni sistem", rekla je Mihićeva novinarima i dodala da su od tog iznosa 4,2 miliona KM su bila kreditna sredstva,a 1,7 miliona KM grant u okviru IPA sredstava.
Ona je naglasila da je, uz dobru finansijsku konstrukciju, na realizaciji projekta u Kozarskoj Dubici radio vrlo dobar i posvećen tim.
"Znali su šta su njihovi prioriteti, od rješavanja izvorišta i nabavke opreme do rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu, koje je zaista bilo opterećeno visokim gubicima, a sad nas čeka i treća i završna faza projekta, a to je da se proširi obuhvat stanovništva i da određena prigradska i seoska područja budu priključena na vodovodni sistem", rekla je Mihićeva.
Ona je naglasila da će nakon završetka treće faze ta investicija biti u potpunosti zaokružena i cjelovita.
Direktor preduzeća "Vodovod" AD Kozarska Dubica Željko Dragičević naglasio je da svi građani te opštine, koji su priključeni na gradski vodovodni sistem, od avgusta 2015. godine dobijaju zdravu i ispravnu vodu sa izvorišta "Komlenac", te podsjetio da je do kraja prve faze projekta Kozarska Dubica bila jedan od gradova koji nije imao svoje vlastiti izvorište.
"Izvorište "Komlenac" sa kapacitetom od 70 litara u sekundi omogućava razvoj funkcije vodosnabdijevanja u budućih pedesetak godina i dovoljan kapacitet da se vodovodna mreža širi i na ostala seoska područja", rekao je Dragičević.
Predstavnik nadzornog tima EPTIS-a Vaso Milišić izjavio je da je projekat "Rekonstrukcija gradskog vodovodnog sistema Kozarska Dubica" najbolje pripremljen i implementiran projekat u Republici Srpskoj.
06.10.2017. - NAJAVA: Završetak druge faze projekta izgradnje i rekonstrukcije vodovodnog sistema Komlenac
U opštini Kozarska Dubica u ponedjeljak, 9. oktobra u 10.00 časova biće ozvaničen završetak realizacije druge faze projekta “Rekonstrukcija gradskog vodovodnog sistema Kozarska Dubica”, čija je ukupna vrijednost 2.244.515 KM.

U okviru druge faze izvšena je rekonstrukcija vodovodne mreže u gradskom području opštine Kozarska Dubica, te radovi na prespajanju u jedinstveni vodovodni sistem “Komlenac” naselja Draksenić, Demirovac, Gradina i Međeđa.
06.10.2017. - POKLONI ZA POLAZNIKE VRTIĆA OD OPŠTINSKE UPRAVE I FK "BORAC"
Povodom obilježavanja Nedjelje djeteta, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić i načelnik Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Dušan Drljić posjetili su danas Dječiji vrtić "Pčelica" i polaznike te predškolske ustanove obradovali poklonima.
"Donijeli smo male poklone našoj djeci koja će jednog dana voditi ovaj grad i privredu i naša opštinska uprava će i u budućnosti nastaviti sa obilježavanjem Nedjelje djeteta kao što se to radi i širom Republike Srpske", rekao je Reljić, kome su se mališani odužili recitacijama i crtežima.
On je dodao da ta predškolska ustanova, u kojoj boravi 160 djece, dobro posluje i naveo i da je promocija nataliteta prioritet svake vlasti i da će tako biti i ubuduće.
Vaspitač u Dječijem vrtiću "Pčelica" Nikola Sekulić izjavio je da o dječijim pravima u toj predškolskoj ustanovi uče starije grupe djece.
"Djeca su danas uživala,dobila su poklone, ovo i jeste njihova nedjelja i svima nam je drago da se to prepoznaje", istakao je Sekulić.
U Pravoslavnom dječijem vrtiću u Kozarskoj Dubici poklone su danas podijelili članovi Fudbalskog kluba Borac.
Podijeljeno je 40 majica i djeci predstavljena škola fudbala ovog kluba koju trenutno pohađa stotinjak djece.
Direktor vrtića Pčelica Gordana Radović zahvalila se predstavnicima opšte uprave i fudbalskog kluba koji su obradovali sve polaznike ove ustanove.
"Sport je uvijek dobar za psihofizički razvoj djece, a današnja posjeta će ih navesti na razmišljanje koji od sportova da izaberu", izjavila je Radovićeva i dodala da djeca o sportskim navikama uče i u vrtiću kroz vaspitno-obrazovni rad.
Pokloni "Borca" biće podijeljeni i mališanima u gradskom vrtiću, a iz tog fudbalskog kluba saopštili su da je nova uprava kluba na čelu sa Rodoljubom Topićem nabavila i novu opremu za svoje sportiste.
29.09.2017. - PREDSTAVLJEN OGLED SA 54 HIBRIDA KUKURUZA I OSAM SORTI SOJE
Na centralnoj manifestaciji "Dani polja kukuruza i soje 2017", koja je danas održana u Kozarskoj Dubici, predstavljen je ogled sa 54 hibrida kukuruza i osam sorti soje renomiranih selekcijskih kuća.
Ogled je u prisustvu brojnih poljoprivrednih proizvođača i učenika srednjih poljoprivrednih škola, predstavljen na površinama preduzeća "Jelena" u Drakseniću, a tokom manifestacije obavljena je žetva i vaganje svih hibrida kukuruza i sorti soje, te prezentacija dobijenih rezultata.
"Cilj nam je da našim poljoprivrednim proizvođačima prikažemo neke nove hibride, nove sorte i tehnologije gajenja koje mogu da primijene na svojim parcelama", izjavio je pomoćnik ministra poljoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić.
On je dodao da se u Kozarskoj Dubici danas održava centralna manistacija Ministarstva poljoprivrede i Resora za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi kada je riječ o poljskim ogledima.
"Mi svake godine postavimo 30 poljskih ogleda, ne samo ratarskih već i drugih kultura, a ovo je naš centralni događaj na kojem je ogled postavljen na četiri hektara površine. Imamo 54 hibrida kukuruza i osam sorti soje jer je u savjetodavnom radu uvijek važno da proizvođačima nešto kažete, a zatim to i pokažete na samoj parceli", rekao je Pašalić.
Prema Pašalićevim riječima, ova je godina za poljoprivredne proizvođače veoma teška i komplikovana, sa lošim uslovima za proizvodnju i gubicima koji premašuju 40 odsto kada je riječ o proizvodnji kukuruza.
Načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu opštine Kozarska Dubica Miroslav Tica izjavio je da centralnom manifestacijom "Dani polja kukuruza i soje" Ministarstvo poljoprivrede daje veliki značaj Kozarskoj Dubici i poljoprivrednim prozvođačima te opštine.
On je najavio da je sa pomoćnikom ministra poljoprivrede danas razgovarao o podsticajima za nadolazeću jesenju sjetvu.
"U narednih desetak dana očekujemo realizaciju projekta regresiranog dizel goriva za jesenju sjetvu, a u doglednom periodu i novčane podsticaje za sveukupnu poljoprivrednu proizvodnju registrovanih poljoprivrednih proizvođača", precizirao je Tica.
On je dodao da je izuzetno važna odluka resornog ministarstva da se upusti u problem rješavanja pitanja u vezi sa štetom od suša, tokom ove i naredne godine.
Vlasnik preduzeća "Jelena" Marko Vlajisević je istakao značaj održavanja manifestacije "Dani polja kukuruza i soje".
"Smatram da proizvođači imaju šta da vide i saznaju jer smo okupili sve važne sjemenske kuće i agronome, koji su danas na raspolaganju našim poljoprivrednim proizvođačima za sva njihova pitanja", rekao je Vlajisević.
On je dodao da u ovoj godini, koju je ocijenio veoma teškom za proizvođače kukuruza i soje, prinosi kukuruza iznose od dvije do 10 tona po hektaru u zavisnosti od uslova, zemljišta i agrotehnike. "Sarađujemo sa oko 300 kooperanata od kojih otkupljjemo kukuruz, soju i pšenici i mislim da su proizvođači zadovoljni", dodao je Vlajisević.

29.09.2017. - OBILJEŽENO 26 GODINA OD STRADANJA MAJORA MILANA TEPIĆA
Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na spomen-obilježju u Komlencu u Kozarskoj Dubici obilježeno je 26 godina od stradanja narodnog heroja – majora Milana Tepića.
Predsjednik Boračke organizacije opštine Kozarska Dubica Dragoljub Ćibić izjavio je da su i nakon 26 godina, svježa sjećanja na ratne događaje u Hrvatskoj i herojski čin majora Tepića.
“Velika poruka upućena je 29. septembra 1991. godine, poruka kroz herojsko djelo i najveću moguću žrtvu, poruka majora Milana Tepića upućena srpskom narodu da dolazi zlo, da se Srbi moraju organizovati i braniti da nam se ne ponovi period od 1941. do 1945. godine i sva stradanja”, rekao je Ćibić. On je dodao da je ta poruka posebno bila važna u Kozarskoj Dubici, opštini u kojoj je zabilježeno najveće stradanje u logoru Jasenovac tokom Drugog svjetskog rata.
Ćibić je naveo da Kozarska Dubica kroz različite događaje, uključujući i sportske, čini pomen narodnom heroju Milanu Tepiću.
“Mislim da još nismo dovoljno svjesni lika i djela majora Milana Tepića i na tome treba raditi”, rekao je Ćibić i najavio da će Opštinska boračka organizacija inicirati da sportska dvorana u Kozarskoj Dubici nosi njegovo ime.
Načelnik Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti opštine Kozarska Dubica Dušan Drljić naglasio je da je major Milan Tepić jedini narodni heroj proglašen u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.
“Siguran sam da će njegovo djelo biti zabilježeno u srpskoj istoriji dvadesetog vijeka, a mi imamo tu sretnu okolnost da je on rođen ovdje u potkozarskom selu Komlenac. Ovu tradiciju sjećanja prenijećemo na mlađe generacije, koje su već shvatile ulogu majora Tepića”, rekao je Drljić. Pomenu na mjesnom groblju u Komlencu prisustvovala je Milka Nikolić, sestra pokojnog majora Tepića.
“Za mene lično i cijelu moju porodicu ovo je jako težak datum i dan od 1991. godine pa nadalje. Uvijek je teško….. Ja sam danas ovdje, dio porodice je u Beogradu zbog događaja, koji se tamo organizuju i svima nam je jako teško”, rekla je novinarima Nikolićeva.
Vijence na spomen-obilježje majoru Milanu Tepiću na mjesnom groblju u Komlencu danas su položile delegacije Opštine Kozarska Dubica, Opštinske boračke organizacije i SUBNOR-a u Kozarskoj Dubici, predstavnik Organizacije porodica poginulih iz Prijedora, delegacije političkih partija iz Kozarske Dubice i drugi.
Major Jugoslovenske narodne armije Milan Tepić poginuo je 29. septembra 1991. godine u bjelovarskoj kasarni na Bedeniku, nakon što je digao u vazduh vojno skladište i sebe, ne želeći da prepusti neprijatelju oružje, kojim bi ubijao njegove vojnike. Sa majorom Tepićem poginuo je vojnik JNA Stojadin Mirković iz Valjeva.
Njemu u čast, Republika Srpska je ustanovila orden za posebne zasluge u ratu, a odlukom Skupštine opštine Kozarska Dubica 29. septembar proglašen je Danom sjećanja na narodnog heroja Milana Tepića.
Jedna ulica u Kozarskoj Dubici nosi ime Milana Tepića, u parku Narodnih heroja podignuta je bista s njegovim likom, a u blizini graničnog prelaza u gradu oslikan je mural.
Narodnom heroju Milanu Tepiću posthumno je 2007. godine dodijeljen Zlatni grb opštine Kozarska Dubica, koji je uručen njegovom sinu Aleksandru.
Obilježavanjem sjećanja na stradanje majora Milana Tepića završen je ovogodišnji program obilježavanja “Septembarskih dana odbrane” od hrvatske agresije 1995. godine.

25.09.2017. - U ADAPTACIJU AMBULANTI I PEDIJATRIJE ULOŽENO VIŠE OD 200.000 KM
Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić prisustvovao je danas svečanosti povodom završetka adaptacije i reorganizacije ambulanti porodične medicine i pedijatrije Doma zdravlja u Kozarskoj Dubici, u koje je uloženo više od 200.000 KM.
Sredstva za adaptaciju i reorganizaciju ambulanti obezbijedili su Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i opštine Kozarska Dubica.
"U opštini Kozarska Dubica u proteklom periodu u rekonstrukciju, izgradnju i opremanje ambulanti porodične medicine i rekonstrukciju centralnog objekta Doma zdravlja uloženo je 1,7 miliona KM i to je značajna pomoć zdravstvenom sistemu ove opštine", izjavio je Bogdanić.
On je istakao da je u Kozarskoj Dubici vidljivo da je lokalna zajednica u proteklom periodu posvetila dovoljno pažnje svom Domu zdravlja.
"Zato on danas izgleda ovako dobro", naglasio je Bogdanić.
Bogdanić je sa direktorom Doma zdravlja u Kozarskoj Dubici Vladom Karagićem i načelnikom opštine Radenkom Reljićem svečanim presijecanjem vrpce ozvaničio završetak radova na ambulantama porodične medicine i pedijatrije, te obišao novouređene prostorije.
Reljić je istakao da su u saradnji opštine Kozarska Dubica i Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite ambulatne porodične medicine uređene i adaptirane u skladu sa svjetskim standardima.
"Ovo je objekat u kojem sam rođen, a raduje me i to da je projekat započeo kada sam još bio direktor u Domu zdravlja. Opredijeljeni smo da i u buduće nastavimo izgradnju naših objekata u krugu Doma zdravlja, koji je u toku rata bio na prvoj borbenoj liniji i na koji je palo 36 granata", rekao je Reljić.
On je naglasio da je nakon deset godina ulaganja u infrastrukturu Dom zdravlja u Kozarskoj Dubici postao jedan od najuređenijih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj.
Direktor Doma zdravlja u Kozarskoj Dubici Vlado Karagić izjavio je da je ta ustanova u veoma dobrom stanju, te da je, zahvaljujući Vladi Republike Srpske, koja je imala razumijevanja za projekte te ustanove, puno uloženo u objekte i infrastrukturu.
Karagić je zahvalio ministru Bogdaniću, pomoćniku ministra Milanu Latinoviću i svima onima koji su u bilo kojem svojstvu učestvovali u realizaciji projekta.
Doktor u odjeljenju pedijatrije Dijana Burazor izjavila je novinarima da je u odnosu na prethodni objekat, koji je bio mnogo zapušteniji, sada mnogo lakše raditi.
"Mi smo zadovoljni, uslovi su bolji, a i pacijenti, i mali i veliki, veoma su zadovoljni", naglasila je Burazoreva.
Svečanosti povodom završetka adaptacije i reorganizacije ambulanti porodične medicine i pedijatrije Doma zdravlja Kozarska Dubica prisustvovao je i poslanik u Narodnoj skupštini Srpske Darko Banjac, pomoćnik ministra zdravlja i socijalne zaštite Milan Latinović, te brojni opštinski zvaničnici i gosti.

23.09.2017. – OBILJEŽEN DAN 11. PJEŠADIJSKE BRGADE
Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić rekao je danas na obilježavanju Dana 11. Dubičke pješadijske brigade, da je u slavnim i teškim ratnim danima srpski narod odlikovalo jedinstvo i odlučnost da se izbori za svoju slobodu i stvori svoju republiku.
Savčić je istakao da je obilježavanje Dana 11. Dubičke pješadijske brigade prilika da se prije svega, oda pošta svim poginulim saborcima i izrazi zahvalnost borcima na ogromnom doprinosu koji su dali u stvaranju Republike Srpske.
"Prilika je ovo i da razgovaramo o položaju demobilisanih boraca, da se ljudi vide i druže i da vidimo da li se i na takav način nekome može pomoći", dodao je Savčić.
On je naveo da je blizu 16.000 boraca bez zaposlenja, a da je oko 3.500 boraca navršilo 65 godina starosti, a nemaju 15 godina staža osiguranja.
Savičić je naveo da će sa demobilisanim boracima u Kozarskoj Dubici danas razgovarati o aktivnostima kojima s Boračka organizacija Republike Srpske bavi po pitanju položaja boraca i očuvanja Republike Srpske.
Povodom Dana 11. pješadijske brigade u Spomen hramu Sveta Petka u Kozarskoj Dubici danas je služen parastos, a zatim su brojne delegacije i pojedinci položili svijeće na spomen ploču sa imenima 224 poginula boraca u odbrambeno-otadžbinskom ratu.
Na spomen-ploču stardalim borcima iz Kozarske Dubice cvijeće su položili poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac i Perica Bundalo, delegacija boračke organizacije Republike Srpske i Boračke organizacije Kozarska Dubica, načelnik opštine Kozarska Dubica Radeko Reljić sa saradnicima i druge delegicije, gosti i pojedinci.
Predsjednik Opštinske boračke organizacije Kozarska Dubica Dragoljub Ćibić izjavio je da je obilježavanje 26 godina od formiranja 11. Pješadijske brigade Kozarska Dubica važan dan jer označava sjećanje na početak velikog ratnog puta te jedinice.
"Današnji dan doživljavam vrlo emotivno jer su sjećanja na sve naših poginule borce i nakon 26 godina i dalje svježa. Bole nas i bolesti i sve veća smrtnost boračke populacije, tako da se danas sjećamo i onih boraca koji su umrli i poslije rata i kojih sada nema da budu sa nama", rekao je Ćibić.
On je podsjetio na slavni ratni put 11. Pješadijske brigade Kozarska Dubica, od njenog formiranja do kraja rata i dodao da današnjoj proslavi dana te brigade prisusvuje više stotina boraca, starješine, gosti iz Broda, Dervente, Posavine, kao i pripadnici brigade iz Kostajnice, Novog Grada i Prijedora.
Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić izjavio je da je 11. pjašadijska brigade iz Kozarske Dubice bila veoma značajna za završetak rata, kada je došlo velikih sukoba sa hrvaskom vojskom, koja je pokušala osvojiti Kozarsku Dubicu i druge opštine na zapadu Republike Srpske.
"Mi smo danas ipak na svom ognjištu i Republika Srpska je ostala u svom kapacitetu i u granicama koje su priznate u Dejtonskom mirovnom sporazumu kao trajna kategorija. Čestitam ovaj dan našim borcima, narodu i svim ljudima želim mnogo sreće i mira, da vjetrovi rata budu što dalje od nas", rekao je Reljić.
Dan 11. Pješadijske brigade Kozarska Dubica biće proslavljen tradicionalnim druženjem boraca kod Spomen-hrama Svete Petke.
Kroz 11. dubičku pješadijsku brigadu prošlo je više od 6.000 boraca, poginula su 224 borca, a ranjeno 614. Brigada je odlikovana "Ordenom Karađorđeve zvijezde".

<< Prethodna strana 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 Sledeca strana >>

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi