V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

17.05.2010. - Kuglaškom klubu “Dub” uručen šampionski pehar
Proteklog vikenda Kuglaškom klubu “Dub” uručen je pehar povodom osvajanja šampionske titule na kuglaškom prvenstvu RS za sezonu 2009/2010.
Tim povodom Nino Jauz načelnik opštine upriličio je prijem za nove šampione, a predsjednik Predsjedništva Kuglaškog saveza Bosne i Hercegovine i član Izvršnog odbora Kuglaškog saveza Republike Srpske Vlado Kepčija uručio je pehar i medalje pobjednicima.
“Želim da ovaj pehar bude samo jedan u nizu, a isto tako pomoć opštinske administrativne službe neće izostati ni u narednom periodu”, rekao je Nino Jauz načelnik opštine i dodao da je Kozarska Dubica pored rukometašica koje su ušle u premijer ligu dobila još jednog premijerligaša koji će Kozarsku Dubicu promovisati širom Bosne i Hercegovine.
Darko Lacković, član Izvršnog odbora Kuglaškog saveza RS i komesar takmičenja koja organizuje kuglaški savez RS je istakao da je Kuglaški klub “Dub” ovu titulu osvojio svojim entuzijazmom i radom. “Ekipa “Dub-a” je istrajala od prvog do poslednjeg kola i stalno su bili u vrhu i najozbiljniji kandidat za osvajanje prvog mjesta. Možemo reći da je ovo izuzetak obzirom na uslove koje ovaj klub ima, a koji se ne mogu ocijeniti kao zadovoljavajući”, rekao je Lacković. Vlado Marin član uprave i igrač ovog kluba je istakao da istorijiski uspjeh kuglanja u Kozarskoj Dubici nije došao neočekivano, te da se ovaj klub već četvrtu godinu aktivno takmiči u ovom rangu. “Titula je u rukama Dubičana bila kolo prije kraja prvenstva, završenog 29.marta, ali smo i veći dio drugog dijela takmičenja bili u vrhu ili držali prvu poziciju na tabeli”,istakao je Marin. On je rekao da ovaj klub nema četvorostaznu dvoranu i riješen problem finansiranja, te da su obzirom na to izuzetno ponosni na postignuti rezultat.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi