V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

21.05.2010. - "Anđeo kultura" u nedjelju stiže u Kozarsku Dubicu
Abrahamov karavan sa umjetničkim projektom "Anđeo kultura", koji je 2. maja krenuo iz njemačkog grada Essena preko Mađarske do Istanbula u Turskoj, da bi ovim simbolom tolerancije i sporazumijevanja povezao ovogodišnje evropske glavne gradove kulture, stići će u nedjelju, 23. maja, u Kozarsku Dubicu. „Putujući točak" Abrahamove karavane će se u ovoj opštini zadržati dva dana, a u nedjelju 23.05.2010. u 18,00 časova će ih dočekati opštinski zvaničnici dok je za 18,30 predviđeno postavljanje pješčanog otiska na Sporstkom centru u ovoj opštini. U 19,00 časova predviđena je šetnja učesnika uz kotrljanje simbola „Anđela kulture“ od Gradske džamije do pravoslavne crkve Svetog Petra i Pavla i mjesta katoličke crkve, a u 20,30 održaće se rok koncert domaćih bendova“, istakla je Ćima Zdenac predsjednik Udruženja građana „Putevi mira“ koje je suorganizator ove jedinstvene manifestacije u Kozarskoj Dubici.
Prema njenim riječima u ponedjeljak, 24.05.2010. u 12,00 časova izvršiće se postavljanje stalnog simbola „Anđela kultura“ ispred Sportske dvorane, a u 15,00 časova učesnici će se pridružiti manifestaciji „Gastro dan“ koja će, takođe, biti upriličena u ovoj opštini, dok je za 18,30 predviđen kturno – umjetnički program folklornih grupa.
Organizatori ove manifestacije su Opštine Kozarska Dubica i Udruženje građana Putevi mira, a pokrovitelj Opština Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi