V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

09.08.2010. - Filip Zepter u posjeti opštini Kozarsak Dubica
Nino Jauz načelnik opštine Kozarska Dubica upriličio je danas prijem dobrodošlice za Dubičanina Milana Jankovića, poznatijeg kao Filip Zepter.
Ovaj srpski biznismen koji je ujedno najbogatiji čovek Srednje Evrope, te vlasnika kompanije Zepter ovih dana boravi u rodnom gradu povodom otvaranja Zepterovog hotela u ovoj opštini.
Prema riječima Nine Jauza načelnika opštine na veliko zadovoljstvo predstavnika lokalne vlasti upriličen je prijem i razgovor sa Filipom Zepter i ostalim članovima komopanije.
“Mi smo danas razgovarali o mogućnostima novog investiranja ove kompanije u Kozarsku Dubicu. Prezentovali smo postojeće kapacitete i postoje ozbiljne naznake da kompanija Zepter želi ulagati u privredu naše opštine”, rekao je Jauz.
Filip Zepter je ovom prilikom rekao da je nakon duže vremena prisutan u Kozarskoj Dubici.
“Odavde sam otišao davne 1969. godine u Beograd gdje sam studirao. Nakon deset godina preselio sam se u Austriju, potom u Monako gdje sam već 22 godine”, rekao je Janković.
On je rekao da tajna svakog uspjeha se krije u radu, znanju i sreći.
Obzirom da je činjenica da kompanija Zepter već dugo ulaže u Dubicu i čini ovaj grad jedinstvenim, Janković je ovom prilikom istakao da postoji emotivna potreba da ulaže u ovu opštinu, a najnovija investicija je izgradnja Zepter hotela.
“Kompanija Zepter je investirala 4 miliona eura u izgradnju hotela top kvaliteta u Kozarskoj Dubici. Ovo je po sadržaju jedinstvena investicija koja se sa ekonomskog aspekta neće nikada vratiti ali ja sam ovom investicijom dao sebe i to je moj poklon opštini”, rekao je Janković i dodao da je u ovoj opštini u prethodnom periodu izgrađen jedan od najljepših Zepterovih objekata u centru grada.
Prema njegovim riječima u narednom periodu će se razmišljati o investiranju u proizviodne kapacitete u Kozarskoj Dubici.
Zvanično otvaranje hotela je najavljeno u drugoj polovini septembra tekuće godine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi