V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

31.05.2012. - NA "GASTRO DANU" 14 IZLAGAČA
Načelnik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz otvorio je juče turističko-privrednu manifestaciju „Gastro dan 2012.“ na kojoj je različite prehrambene proizvode i jela izložilo 14 izlagača sa područja ove opštine.
Jauz je rekao da je cilj ove manifestacije da se gastronomska ponuda Kozarske Dubice i Potkozarja približi posjetiocima, da bi se pokazalo da je ovo područje spremno za taj vid turizma.
"Ova manifestacija koja se održava treći put u Kozarskoj Dubici u potpunosti je opravdala postojanje", ocijenio je Jauz.
On je podsjetio da se u Kozarskoj Dubici realizuje IPA projekat iz oblasti turizma koji, između ostalog, obuhvata pripremu nekoliko seoskih domaćinstava za prijem i smještaj turista, te izgradnju turistički atraktivnih pješačkih ruta.
Jauz je istakao da je u tom smislu veoma važna saradnja sa drugim lokalnim zajednicama, te da Kozarska Dubica u osposobljavanju i osmišljavanju turističkih sadržaja sarađuje sa susjednim opštinama Prijedorom, Novim Gradom, Kostajnicom i Gradiškom.
Direktor Turističke organizacije opštine Kozarska Dubica Nada Grgača rekla je da za maniFestaciju "Gastro dan" tradicionalno vlada veliko interesovanje izlagača i posjetilaca.
Brojni posjetioci manifestacije imali su priliku da degustiraju razna jela i pića, a organizovan je i prigodan program kulturno-umjetničkih društava.
"Gastro dan" u Kozarskoj Dubici organizovala je Turistička organizacija. Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom opštine Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi