V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

20.07.2012. - Za Draganovo liječenje prikupljeno 6433 KM
Na humanitarnom koncertu za Dragana Došena koji je sinoć u organizaciji Centra za informisanje i kulturu održan u Kozarskoj Dubici prikupljeno je 6433 KM.
Banjalučka grupa “Aleksandria” je nastupom na Sportskom centru ove opštine nesebično dala doprinos da se prikupe sredstva namjenjena za liječenje Dubičanina Dragana Došena, koji je teško ranjen početkom maja u porodičnoj tragediji.
Prema riječima Dragana Jaćimovića direktora Centra za informisanje i kulturu ovo neće biti jedini koncert u organizaciji ovog preduzeća s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć Draganu.
“Večeras sam u razgovoru sa Draganom i njegovim ocem, koji su trenutno u Beogradu i čekaju Draganovu operaciju, saznao da oporavak našeg sugrađanina ide u dobrom pravcu i svi zajedno očekujemo njegov povratak. Sav prihod od ulaznica biće uplaćen na račun Draganovog oca, a moram da naglasim da odaziv stanovnika u ovolikom broju pokazuje da iako je Kozarska Dubica mala opština ima veliko srce”, rekao je Jaćimović. On je dodao da je opština Kozarska Dubica, takođe, pomogla u organizaciji koncerta, te da su se u kupovinu ulaznica uključila gotova sva javna i privatna preduzeća i ustanove.
Tibor Tišma vokal grupe “Aleksandria” je u svoje i ime ostalih članova izrazio zadovoljstvo što mogu da pomognu porodici Došen u teškim trenucima.
Svi koji žele da daju doprinos u prikupljanju sredstava za Draganovo liječenje mogu uplatiti sredstva na broj računa 5620108107450319 kod NLB Razvojne banke, filijala Kozarska Dubica na ime Željko Došen.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi