V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

30.07.2012. - U 2012. godini za trafostanice i niskonaponsku mrežu izdvojeno 700 000 KM
„Elektrokrajina“ Banjaluka će u 2012. godini na području Kozarske Dubice uložiti oko 700 000 KM u rekonstrukciju niskonaponske mreže i izgradnju trafostanica.
„U selu Johova počeli su radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže, odnosno u toku je nastavak, već ranije započetih radova. Prije godinu i po dana u Johovi je rekonstruisana mreža u dužini od 1.500 metara, a sada se zamjena dotrajale mreže novom vrši u dužini od 500 metara“, rekao je je Rodoljub Topić upravnik „Elektrodistribucije“ u Kozarskoj Dubici.
On je naglasio da je zbog poboljšanja elektrosnabdijevanja potrošača rekonstrukcija niskonaponske mreže primarni zadatak, ali i da se grade nove trafostanice. „Nedavno je u rad puštena nova trafostanica na Tranzitu snage jednog megavata. Tome je prethodila rekonstrukcija niskonaponske mreže u Jošiku, a radovi se izvode i u Klancu“, rekao je Topić.
On je najavio da je u planu završetak radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Demirovcu, Špilji i na Hadžibairu, kao i na Urijama i Tranzitu dva.
Prema njegovim riječima u naselju Peltovac planirani su radovi na izradi 20-kilovoltnog priključnog voda. „Elektrodistribucija Kozarska Dubica održava više od 1000 km elektro-mreže, dalekovodna mreža je duga oko 250, a niskonaponska 800 km. Potrošači u Kozarskoj Dubici imaju kvalitetno napajanje električnom energijom, a problemi nastaju uglavnom zbog dotrajalosti mreže, rekao je Rodoljub Topić upravnik dubičke Elektrodistribucije i naglasio da se upravo zbog toga najveći dio investicionih sredstava usmjerava na rekonstrukciju niskonaponske mreže.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi