V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

13.12.2012. - Realizovano 8 projekata mladih ukupne vrijedosti 32. 000 KM
U opštini Kozarska Dubica juče je prezentovano 8 projekata podržanih od strane Omladinske banke, a koji su realizovani u periodu od juna do novembra 2012. godine na teritoriji ove opštine. Prezentaciji je prisustvovao Mile Zlojutro načelnik opštine koji je rad Omladinske banke ocijenio korisnim za stvaranje mogućnosti da mladi, u skladu sa prioritetima i potrebama u opštini Kozarska Dubica, rade na konkretnim projektima iz kulture sporta i drugih oblasti.
“Ukupna vrijednost realizovanih projekata iznosi 32. 072 KM, od čega je iz fonda Omladinske Banke Kozarska Dubica koji podržavaju Fondacija Mozaik i Opština Kozarska Dubica obezbijeđeno 14. 014 KM, a neformalne grupe mladih su obezbijedile ukupno 18. 058 KM kroz mobilizaciju lokalnih resursa od 4 institucije, 2 organizacije, 11 preduzeća i 66 građana”, rekao je Željko Pauković program menadžer Fondacije Mozaik i dodao da je u realizaciji projekta učestvovalo ukupno 176 volontera.
On je rekao da će, nakon uspješnih rezultata, Fondacija Mozaik u periodu 2012.- 2015. godine nastaviti razvijati u 32 opštine program Omladinske banke u BiH, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.
“Očekujemo da će u okviru trogodišnjeg programa biti podržano između 600 i 800 projekata mladih ukupne vrijednosti oko 2. 500 000 KM, a ta sredstva će biti obezbijeđena od donatora, partnerskih opština i kroz mobilizaciju lokalnih resursa”, rekao je Pauković.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi