V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

24.12.2012. - Upriličen novogodišnji prijem
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro upriličio je danas novogodišnji prijem za predstavnike Opštinske boračke organizacije, Udruženja ratnih vojnih invalida i predstavnike SUBNOR-a i nosioce partizanske spomenice iz 1941. godine.
Ovom prilikom načelnik je prisutnima poželio dobro zdravlje i sve najbolje u Novoj godini, te im uručio simbolične poklone. On je rekao da, iako se opština nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, u narednoj godini će omogućiti nesmetan rad ovih udruženja.
On je, takođe, prisutne upoznao sa stanjem u opštinskom budžetu, te sa projektom koji će ući u fazu realizacije, a koji se odnosi na izgradnju vodovodnog sistema
Predsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević, koji je takođe, prisustvovao prijemu je rekao da će problematika ove populacije i u buduće biti zastupljena na sjednicama Skupštine.
Sa prisutnima su ovom prilikom razgovarali i potpredsjednik Slupštine opštine Nenad Ličanin i načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu Dušan Drljić.
Načelnik opštine će sutra upriličiti prijem za predstavnike Udruženja penzionera, najbolje studente i penzionisane radnike organa uprave, a u četvrtak za predsjednike mjesnih zajednica i privatne preduzetnike.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi