V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.03.2013. - Omladinska banka otvorila javni poziv za prijedloge projekata neformalnih grupa mladih
Omladinska banka Kozarska Dubica otvorila je javni poziv za prijedloge projekata neformalnih grupa mladih u ovoj opštini.
Fond za projekte mladih u 2013. godini iznosi 18.962 KM koji obezbjeđuju Fondacija Mozaik od USAID-a i Opština Kozarska Dubica, a javni poziv je otvoren od od 4. marta do 15. aprila 2013. godine.
Omladinska banka Kozarska Dubica je u periodu od 2010. do 2012. godine podržala 32 projekata neformalnih grupa mladih, čija je ukupna vrijednost bila 118.555 KM, od čega je obezbijeđeno 52.143 KM iz Fonda Omladinske banke, a 66.412 KM su obezbijedile neformalne grupe mladih u zajednici.
„Omladinska banka je program čiji je cilj povećati učešće mladih u procesima lokalnog razvoja ruralnih sredina kroz dodjelu bespovratnih novčanih sredstava projektima koje pokreću i vode neformalne grupe mladih.
Posebna podrška se daje projektima iz oblasti sporta, mobilnosti mladih, zaštite životne sredine, zdravstvene politike za mlade, zapošljavanja, obrazovanja i kulture, a podrška projektima koji zadovolje kriterijume iznosi od 500 KM do 2.000 KM“, pojašnjeno je u opštinskoj Administrativnoj službi.
Neformalna grupa mora obezbijediti od preduzeća, organizacija, institucija ili građana doprinos, odnosno novac, materijal ili usluge za projekat u najmanje istom iznosu koji traži od Omladinske banke Kozarska Dubica.
Popunjavanje aplikacije i dostavljanje pratećih skeniranih dokumentata, što podrazumijeva obavezno fotokopije ličnih dokumenata pet članova grupe i potvrde, dokaze o obezbijeđenom doprinosu drugih subjekata za projekat, trebate izvršiti on-line, putem web stranice: www.omladinskabanka.ba.
najkasnije do 15. aprila 2013.godine. Na istoj stranici su dostupmi i detaljniji podaci o uslovima apliciranja.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi