V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

15.03.2013. - Isporučeno 40 kontejnera za odlaganje kućnog otpada
Opština Kozarska Dubica dobila je 40 kontejnera za odlaganje kućnog otpada, a koji su uskladišteni u Komunalnm preduzeću “Komunalac”
Rijč je o preostalom dijelu opreme za odlaganje čvrstog otpada, koja je isporučena na osnovu sporazuma opštine Kozarska Dubica sa švedskom međunarodnom agencijom za obnovu i razvoj (SIDA).
“Do sada je isporučeno 1000 reciklažnih kanti, 30 reciklažnih kontejnera, te ovih 40 kontejnera za odlaganje kućnog otpada. Preostalo je još 600 kanti za odlaganje kućnog otpada i kamion za prikupljanje otpada koji će biti dostavljeni do početka aprila", podsjetio je Božidar Nikoletić direktor “Komunalca” i dodao da je ova oprema od velikog značaja za rad preduzeća, te da će ista biti raspoređena u gradskim i prigradskim naseljima po isporučenju kompletne opreme.
U Administrativnoj službi opštine je ranije rečeno da je ukupna vrijednost donacije 229.400 eura, kojom će se unaprijediti i učiniti efikasnijim sistem odlaganja čvrstog otpada.
Program na osnovu koga je realizovan ovaj projekat ima za cilj doprinos u očuvanju životnog okruženja, Komunalnom preduzeću “Komunalac” da olakša rad na terenu, te stanovnicima omogući odlaganje otpada u namjenske kante i kontejnere.
Ovaj projekat je finansiran od strane Ambasade Švedske posredstvom Švedske međunardone agencije za obnovu i razvoj, a provodila ga je konsultatntska kuća Grontmij iz Švedske i Danske.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi