V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

29.03.2013. - Održan “Regionalni Forum Media” u okviru “ATRIUM” projekta
Organizacija za razvoj turizma regije Doboj „Rotor“ koja sprovodi IPA projekta „Arhitektura totalitarnih režima 20. vijeka u urbanom menadžmentu- ATRIUM“, a u koji je uključena opština Kozarska Dubica organizovala je juče „Regionalni Forum Media“ u Doboju.
„Ovaj forum je organizovan u cilju prezentacije započetog procesa kreiranja Kulturne rute arhitektura 20 vijeka u Bosni i Hercegovini. Osim toga prezentovana je uloga javnih institucija i ostalih aktera u kreiranju i funkcionisanju Kulturne rute, kao i razmjena prijedloga za dalji tok procesa“, saopšteno je u Administrativnoj službi opštine Kozarska Dubica i dodato da su forumu prisustvovali predstavnici ministarstava, lokalnih zajednica, javnih i naučnih ustanova, turističkih organizacija, agencija i medija.
Cilj „ATRIUM“ projekta je da se istakne značaj arhitekture naše države kako bi ona dobila svoje mjesto u katalogu 30. Evropske kulturne rute zajedno sa još 10 država jugo-istočne Evrope, odnosno Italijom, Slovenijom, Bugarskom, Mađarskom, Slovačkom, Rumunijom, Albanijom, Grčkom, Hrvatskom i Srbijom. U projektu učestvuje 18 partnera iz navedenih 11 država. ROTOR, organizacija za razvoj turizma regije Doboj je nosilac implementacije projekta na osnovu ugovora potpisanog sa Delegacijom Evropske Unije u Bosni i Hercegovini, a 20 gradova i opština Bosne i Hercegovine imaju status saradnika na implemetaciji istog. Ukupna vrijednost Projekta na nivou 11 država iznosi 1.932.044,00 eura, od čega sredstva Evropske Unije iznose 1.407.076,24, odnosno 85 odsto sredstava, dok zainteresovani akteri u projektu obezbijeđuju preostala sredstva.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi