V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

08.09.2013. - Mjesna zajednica Bjelajci dobila igralište i rekonstruisan Dom kulture
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro danas je u Mjesnoj zajednici Bjelajci, presijecanjem svečane vrpce, mještanima predao na upotrebu novoizgrađeno fudbalsko igralište i rekonstruisane prostorije Doma kulture i mjesne kancelarije.
„Sredstvima koja je obezbijedila Vlada Republike Srpske i opština Kozarska Dubica, a na osnovu projekta, rekonstruisani su krov, oluci, dio bine, te uređeni unutrašnji zidovi na objektu Doma kulture i uređena prostorija mjesne kancelarije. U narednom periodu nadamo se da ćemo završiti uređenje ovog objekta u potpunosti, kao i fudbalskog igrališta čija izgradnja je počela prije tri godine, a finansirana sredstvima opštine i uz pomoć donacija. Ostalo je još da se uradi rasvjeta, odnosno postave reflektori“, rekao je Zlojutro.
On je naglasio da je izgradnja stadiona i rekonstrukcija Doma kulture od velikog značaja za ovu Mjesnu zajednicu obzirom da u njoj živi veliki broj mladih Dubičana koje ća sada imati više mogućnosti da upotpune sportske i kulturne sadržaje.
Dušan Drljić načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu opštine Kozarska Dubica rekao je da će mjesna kancelarija služiti Savjetu mjesne zajednice za održavanje sastanaka, dok će renovirani Dom kulture služiti za kulturne i druge manifestacije.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi